24-07-2015, 03:19 PM
سلام دوستان
اگر کسی کل سربازیشو با یه طرح با بنیاد نخبگان گذرونده باشه چی باید بگه؟ مشکل ساز نیست؟
ممنون
اگر کسی کل سربازیشو با یه طرح با بنیاد نخبگان گذرونده باشه چی باید بگه؟ مشکل ساز نیست؟
ممنون
چه آیتم هایی می تواند منجر به رد ویزای دانشجویی امریکا شود؟
|
24-07-2015, 03:19 PM
سلام دوستان
اگر کسی کل سربازیشو با یه طرح با بنیاد نخبگان گذرونده باشه چی باید بگه؟ مشکل ساز نیست؟ ممنون
20-11-2015, 11:31 AM
سلام اقا بابك.
من لیسانس برق الکترونک هستم.از شهریور سال پیش برای اخذ پذیرش فوق لیسانس از دانشگاه جرجیا اقدام کردم و همه ی مدارکی که میخواستن ارایه دادم من زبانم در حد ۵٫۵ ایلتس هست ولی مدرک زبان ندارم به همین خاطر دانشگاه جرجیا من رو در دوره زبان(کالج) گذاشته که بعدش ارشدمو بخونم.برای سال اول ۲۲ هزار دلار تمکن مالی میخواست که من ارایه دادم و الان ده روز هستش که دعوت نامم از جرجیا رسیده.سوالم اینه که من خیلی پرس و جو کردم که افیسر سفارت امریکا بعد از سوالات مختلف اعم از هدف تحصیل و برنامه تحصیل و چرا امریکا و … به دانشجویان میگه که منو متقاعد کن که بعد از اتمام تحصیلات به کشورت برمیگردی.و ما باید این قضیه رو ثابت کنیم.گفته میشه که بهترین راه ارایه سند مالکیت برای اثبات بازگشت هست.به همین خاطر من یه واحد اپارتمان دارم به ارزش ۲۰۰ ملیون و پدرم کارگاه خودش به ارزش ۱ میلیارد و ۲۰۰ ملیون وسهمش از کارخونه شراکتی به ارزش ۴۰۰ ملیون رو به نام من کرده که در سفارت امریکا ارایه سند محکم جهت بازگشت به ایران کنم علاوه بر این برای اثبات بازگشت یک نامه استخدامی در ایران بعد از اتمام تحصیلات هم میخوام جور کنم و چند سوال… ۱ ایا این اسناد به اندازه کافی قوی هستن برای متقاعد کردن افیسر برای اخذ ویزای f1? ۲ ایا نامه استخدامی کمکی میکنه برای اثبات بازگشت؟ ۳ و این که نسبت به سنم این همه اسناد مالکیت شک بر انگیز نیست و مشکل ایجاد نمیکه؟ 4.هزينه دو سال ارشد براي برق چقدر ميشه برام.چقدر مد نظر داشته باشم؟ 5.ما دو تا دوست صميمي هستيم.كه باهم از جرجيا پذيرش گرفتيم اون براي دكتراي كامپيوتر سخت افزار با فاند پذيرش گرفته .منم كه براي ارشد برق الكترونيك.با هم خونه ميگيريم هزينه مسكن اينا رو دوستم ميده من اگه تو دانشگاه كار كنم با توجه به اين كه دوستم هزينه مسكن اينا رو ميده ميتونم هزينه يكسال كالج خودم رو بدم؟كه هر ترمش دو ماه و نيمه و شهريه هر ترمش تقريبا 2000 $ ميتونم؟ 6.رشته هامون شبيه همه ميتونيم تو امريكا كمك هم باشيم و كار كنيم؟
21-11-2015, 09:15 AM
(20-11-2015, 11:31 AM)مهمان نوشته: سلام اقا بابك. اغلب سوالهای شما ارتباطی به این موضوع نداره. به همین خاطر ارسال شما به زودی به موضوع دیگری منتقل خواهد شد. پاسخ سوالها به همون ترتیب: ۱. متاسفانه تجربه افرادی که در گذشته اقدام کردهاند نشون میده که تقریبا هیچ مدرکی نمیتونه آفیسر رو متقاعد کنه که شما به ایران باز خواهید گشت و اگر آفیسر بخواهد به این موضوع گیر بده، ارائه مدرک خیلی موثر نخواهد بود. ۲. نامه استخدامی رو همراه ببرید، ولی اون هم کمک چندانی نمیکنه. ۳. چرا شک برانگیز هست و گاهی مشکل هم ایجاد میکنه و ممکنه باعث بشه که شما مدارکی جور کردید و رو راست نیستید. ۴. هزینه شما در امریکا عمدتا به شهریه دانشگاه بستگی داره. من نمیدونم شهریه دانشگاه شما چقدره. شهریه دانشگاه بعلاوه ماهی حداقل حدود ۵۰۰ دلار برای یک زندگی مینیمم رو در نظر بگیرید. ۵. من این قسمت رو دقیق متوجه نمیشم که شما برای ارشد برق میخواهید به کالج برید؟ کالج رو قبل از گرفتن لیسانس و بعد از دبیرستان میرن. شهریه شما سالی ۶۰۰۰ دلاره؟ شما به هر حال هزینه خورد و خوراک و پوشاک هم خواهید داشت. اگر خیلی خوش شانس باشید و تو دانشگاه کار مناسب پیدا کنید ممکنه بتونید از پس هزینهها بربیایید، ولی حتما این مساله رو در نظر داشته باشید که ممکنه کار پیدا نکنید. به خصوص برای سال اول ممکنه نتونید. به همین خاطر پول کافی همراه داشته باشید. ۶. اگر بخواهید استخدام بشید و برای شرکتها کار کنید، کمک هم بودن خیلی معنی نداره. به هر حال، فعلا نگران این قسمت نباشید. شما اگر از امریکا ارشد الکترونیک بگیرید و کارتون رو بلد باشید، بیکار نخواهید موند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
28-01-2016, 01:13 PM
سلام دوستان،
من به یه استادی ایمیل زدم و ایشون روی یه سری از پروژه های مربوط به " صنعت گاز " کار می کنند. زمینه هایی ام که کار می کنند شامل پیش بینی و مدل سازی مناطق مختلف که گاز تو اونجا ها هست می باشد. کلا کارشون اینه که با توجه به یه سری دیتا می آن از روش های مدل سازی ریاضی برای پیش بینی آینده اون منطقه استفاده می کنند. این کار رو تو تقریبا تمام آمریکا انجام می دهند. حالا این Project Coordinator استاد به من می گه که تو اپلای کن ما پرونده اتو بررسی کنیم. من الان موندم این حوزه گاز من رو برای ویزا گیر می اندازه یا نه؟ تا اونجا که می دونم نفت که جز مشکل دارها هست. راستی رشتم برق کنترل هست و استاد و دپارتمان مورد نظر نیز برق کنترل می باشد. ممنونم، خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"
28-01-2016, 02:12 PM
(28-01-2016, 01:13 PM)Milados نوشته: سلام دوستان، سلام در چند سال اخیر صنعت گاز و زمینه هایی مثل توربین های گاز و turbo machinery بارها و بارها موارد reject رو برای ایرانیان رقم زده... توصیه می کنم سعی کنید با داشتن یک plan B برای این مورد اقدام کنید تا در صورت reject شدن، زمان رو از دست ندید... براتون آرزوی موفقیت دارم
16-03-2016, 01:26 AM
آقا سلام
من توی یک اپلیکشن واسه اسکالرشیپ دانشگاه نوشتم که به علت سیاست های آمریکا علیه ایرانیان مقاله بنده رو ریجکت کردن و حالا تصمیم دارم بیام اونجا و ایدمو با همکاری فلان استاد ثبت کنم و از این صحبتا. به نظرتون سفارت به این چیزی که نوشتم دسترسی داره و اگه داره آیا این ممکنه باعث رد ویزای من بشه تو کلیرنس؟ ممنون
16-03-2016, 11:56 AM
(16-03-2016, 01:26 AM)acronia نوشته: آقا سلام درود بهتر بود کلا مسایل سیاسی رو وارد مسایل علمی نکنید. با این حال فقط یک توصیه دارم براتون. به فکر اینکه فلان چیز فلان کار روی ویزام تاثیر میذاره نباشید. برین تفریحتون رو بکنید تا وقت سفارت برسه برین واسه مصاحبه. جواب این سوالات هر چی هم باشه به درد شما نخواهد خورد. یکی بگه اره یکی هم بگه نه، چه دردی دوا خواهد کرد؟ بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
24-03-2016, 06:41 PM
(23-03-2016, 01:00 PM)usphys نوشته: مستر مجدد رشته فیزیک ولی با فاند کامل چه سفارتی توصیه می شود؟ آنکارا بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
24-03-2016, 08:04 PM
سلام،
آقا من جای دیگه پیدا نکردم اینجا تجربه مو مینویسم چون قبلا دبی ریجکت شدم. این تجربه برای کسانیکه اروپا اقدام میکنن مفید خواهد بود (البته قسمت مصاحبه اش) محل مصاحبه : سفارت بسیار زیبای رم امروز صبح من Confirmation Page رو پرینت نکردم به همین دلیل از کله سحر در به در دنبال کپی استور میگشتم یعنی اون چیزی که یافت می نشود در رم! ساعت 9:30 رفتم تو صف جلوی در با یه مشت ایتالیایی و دو تا کره ای و یه زن سیاه پوست آمیکایی. برای روحیه دادن به خودم یه آهنگ متال که یه هندی داده بود بهم رو با صدای بلند گوش میکردم و خدا پدرش را بیامرزاد که چه تاثیری داشت. بعد گفتن گوشی ها رو بذارید تو پلاستیک. نه تنها استرس نداشتم، بلکه داشتم با آمریکاییه راجع جنگ های داخلی آمریکا و تاثیر اون بر مردم اوکلاهوما بحث میکردم. بعد یادم افتاد صبحونه نخوردم. یه مربا با نون از کیفم آوردم بیرون و توی صف شروع کردم به مصرف. نمیدونم چی شد یه هویی مربا رو ریختم رو لباسم و یه کمش هم رو صورتم دستمالم نداشتم از خجالت یه هویی مجبور شدم با اسکناس 10 یورویی جمع و جورش کنم. خلاصه یه کثافت کاری شد که ملت سفارتو ول کرده بودن و منو نگاه میکردن حتی گارد های مسلح. بعد رفتم تو همه چیزو گشتن و داشتم میرفتم تو سالن که یارو گفت کمربندتو درار و با بقیه چیزا گذاشت تو سبد و داد بهم. همونجوری فرستادنم تو سالن. گیج شده بودم و خجالت زده که آخه این چه وضعشه؟! اگه کمربند رو باید درارم پس چرا همینجوری منو باهاش میفرستید تو؟! سالن خیلی کوچیکی بود و باجه هاشم شبیه دبی. شمارمو صدا زد برا انگشت نگاری. سبدو گذاشتم جایی که نشسته بودم و رفتم.یارو ایتالیایی بود و اول ایتالیایی حرف زد گفتم بلد نیستم گفت انگلیسی که بلدی؟ بعد زد زیر خنده و گفت Just Kidding. من نخندیدم و کم مونده بود بگم این چیه داری میخندی بهش؟ میخوای به زور به من روحیه بدی مثلا؟! بعد . . . گفت کارت پایان خدمتت رو بده!!! 5 ثانیه سکته کردم و بعد به خودم گفتم یا خدا! اینا دیگه چی میگن و برای یک لحظه فکر کردم تو آنکارا هستم و کی حالا به این یارو داستان وثیقه رو توضیح میده!؟ گفتم :Student can go abroad without fulfilling their military duty. And that is why I am here. بسیار آفیسر کودنی بود و لهجه بدی داشت. گفت:!! Answer my question please. This is not what I asked گفتم: No No, you don't understand . . . تا من توضیح بدم رفت همکار آمریکاییشو صدا کرد و چه همکاری ؟!! خانومه با صدای وحشت انگیز گفت ANSWER MY COLLEAGUES QUESTION, OR ELSE YOU WILL HAVE ISSUES WITH YOUR VISA. گفتم: Of course, I am sorry. I have not been in military ma'am. بعد رفتن همه آفیسر ها با هم صحبت کردن انگار که به یک کیس به شدت عجیب برخورد کردن و بعد 2 دقیقه که من سه بار آیة الکرسی رو با حضور قلب خوندم اومد گفت اوکی و یه لبخند ملیحی زد و منم یه نگاه عمیقی بهش کردم که زهر مار با اون خنده مسخرت. بعد صدام زدن واسه خود مصاحبه. رفتم جلو باجه و دیدم ای بابا باز من به یه مو بور خوردم: Me: Hello sir
دیگه کلی توضیح داذم ولی قبول نکرد که نکرد. خیلی از دوستان به من گفته بودن مدت کم تو ایتالیا بودن تاثیر مثبت میذاره ولی نذاشت. هیچ برگه ای بهم نداد. و گفت اگه جای تو بودم دیگه اینجا اپلای نمیکردم. گفتم چقدر صبر کنم؟ گفت بلافاصله میتونی بری چون من اینجا نوشتم وضعیتت اینجوریه. فک کنم میخواست کمک کنه. آفیسر خوبی بود.Officer: Hello, how are you Me: Fine Officer: Tell me why you want to go to U.S Me: To pursue my studies, sir Officer: Very well, I see you have been in Dubai, why were you refused a visa Me: The Officer did not give me a clear answer, but I think it was because I didn't have a research plan Officer:What are you doing here, then?d Me:I am a student here Officer: How long have you been here?d Me: For nearly 6 months Officer: Have you taken the courses? I mean are you officially enrolled?d Me: Yes, but I have not taken any exams Officer: What do you mean?d Me: What do you mean what do I mean? I have been serious about this whole thing and because of that I have not taken any exams here Officer: Why are you leaving here?d بعد من گفتم تو ایران دانشگاه امریکایی رو بیشتر میشناسن و کورس الانم به مهندسی برق نزدیکه که من ازش سر در نمیارم. و اینکه تو دپارتمان زبون انگلیسیشون خوب نیست و من با این مشکل دارم . Officer: What about your military service?d Me: I am temporarily exempted . we put a specific amount of money as a guarantee that we will get back to the country. Officer: Can you show me any document proving that?d Me: No sir. But no one in Dubai asked me for such a thing. Officer: You are making my point. You see, I can only evaluate applications regarding Italian students. For example to see if they have ties to their country. You do not have any ties to Italy. You should have applied to Yerevan Embassy where we have experts there to evaluate Iranian cases. Also I still cannot figure how drastically you changed your mind from Italy to US از در سفارت که اومدم بیرون یکی از گارد ها رو دیدم و ازش پرسیدم میتونم بعد از اینکه کارش تموم شد ببینمش که فکر کنم میتونید حدس بزنید چی گفت . . .! یکی نبود بگه آخه با دربون سفارت چیکار داری؟ همونت مونده بود؟ برو فکر بدبختیتو بکن. رفتم نشستم دم کولوسئو و به فکر های عمیقی فرو رفتم. دوستان چی فکر میکنن؟ به نظرتون برم دبی یا ارمنستان مجدد تا دیر نشده؟ |
|