23-07-2015, 10:06 PM
(23-07-2015, 09:10 PM)Chemical.Eng نوشته: سلام
دوستان من پایه زبانم قوی هست. تمام مهارتام رو خوب کار میکنم و خوب پیش میرن ولی با رایتینگ مشکل اساسی دارم .حقیقتش اصا تا حالا کار نکرده ام در این زمینه . تا
خود آزمون دو سال وقت دارم و هدفم هم نمره ی بالایی هست .میخواستم خواهش کنم در زمینه رایتنیگ راهنمایی بفرمایید چه کتاب یا چه منبعی رو برای شروع مطالعه کنم
بهتره ؟ منظورم منبعی هست که نگرش کلی از رایتنیگ بهم بده و ساختار ها روش هارو یاد بده تا بعدش بتونم شروع به نوشتن کنم .
با سپاس
درود
اگر کلا ضعیفید در رایتینگ یکبار روش رایتینگ رو در longman بخونید تا کمی دیدتون باز بشه.
بعد برید سراغ پکیج های ویدیویی که شخصی به اسم joseph Miranda تهیه کرده. Notefull هست اسمش و خیلی خوبه. اونجا توضیح میده که چطور بنویسید.
بعد برای تمرین بعد longman حتما کتاب mastering skills for the TOEFL ibt رو بخونید و تمریناش رو انجام بدید. چند بار هم انجام بدید خوبه.
البته یک کتاب دیگر همون 450 تا essay مخصوص تافل وجود داره که در اون میتونید ببینید دقیقا چطوری مینویسن واسه امتحان تافل.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.