10-08-2015, 09:33 PM
(10-08-2015, 10:40 AM)Torkan نوشته: درود
دوست من این استاد در NYU کار میکرده ولی حالا در دو دانشگاه فلورانس و دانشگاهی در برزیل کار میکنه. شما اگر واقعا علاقه دارید، ایشون نظرش مثبت هست.
ایشون گفتن اگر شما بخواهید میتونه شما رو معرفی کنه برای SCHOLARSHIP یکساله که دانشگاه خواهد داد. (به نظر استاد خودش فاند نداره). البته نگران سالهای بعد هم نباید بود چون معمولا اگر دانشجوی خوبی باشید بهتون فاند اختصاص داده میشه. یعنی خوب کار کنید استاد خودش تلاش میکنه RA جور کنه براتون.
اگر واقعا علاقه دارید به کارهاش یک ایمیل تشکر بزنید بابت اینکه شما رو در نظر گرفته و بگید دقیقا باید چیکار کنید. از کجا باید شروع کنید(حالا چه اپلای و چه کارهای دیگه)
بااحترام،
ترکان
دوست گرامی ممنون از پاسخ شما
راستش من یا برای دکترا اقدام نمی کنم یا باید تا حد زیادی خیالم از بابت هزینه ها آسوده باشه راستش من اولین بار هست که برای استادها ایمیل می زنم و خیلی با ادبیاتشون آشنایی ندارم مثلا چرا این استاد به این موضوعی که شما می فرمایید (خوب کار کنید استاد خودش تلاش میکنه RA جور کنه براتون.) مستقیم اشاره ای نکردن دلیلش اینه که مثل بعضی از اساتید ما کلاس میذارن یا کلا همیشه مبهم حرف میزنند؟ اگر ایشون بعد از این یک سال نتونستند برای من RA جور کنند تکلیف چیست؟
مثلا بعضی از اساتید جواب دادن که
Unfortunately I don't have any position available for PhD students this fall in my research group.
خوب یعنی اینکه اگر من زمان دیگه ای اقدام کنم شانسی دارم یا کلا ایشون نظرشون منفی است؟ یعنی نه محترمانه گفتن؟
ممنون از