30-08-2015, 10:41 AM
(30-08-2015, 10:35 AM)automotive نوشته: با سلام،
در تمام فروم گفته شده که بورس بیشتر در ترم پاییز وجود داره و اگر اشتباه نکنم برای ترم پاییز باید تا اول January هر سال که اول سال نو محسوب میشه تمام مدارکت رو به دانشگاه برسونی، من چند دانشگاه رو چک کردم همین حدودا بود تاریخش(اگر اشتباه گفتم لطفا اصلاح کنید).
من باید برای چه تاریخی باید امتحان TOEFL و در چه تاریخی امتحان GRE شرکت کنم ؟((برای January سال 2016 میخوام آماده بشم، اگر اشتباه نکنم و شنیده ها حاکی از این هستش که هردو امتحان رو باید تا قبل از خرداد 95 تموم کنم که با ترجمه مدارک و بقیه مسیر به ثبت نام برسم))و( با درنظر گرفتن وقفه ای که از روز امتحان تا تحویل نمرات وجود داره لطفا تاریخ بگین)
از کتاب های توصیه شده هیچ کدام رو نخوندم، اما میتونم تمام وقتم رو برای زبان قرار بدم.
ممنون میشم تاریخ به من بگید ( که بر اسا اون deadline ها رو و اینکه از چه زمانی قبل از اون باید ثبت نام کنم که جای خالی باشه.
من حداقل 105 در توفل و 310 در GRE نیاز دارم و زبانم متوسط هستش(سمپل آیلتس overall :4.5 شدم).
با تشکر
درود
دوست من اولا خدمتتون بگم که میخواید برای ژانویه 2016 اقدام کنید؟ ترم ژانویه 2016 حدود 4 ماه دیگه شروع میشه و ددلاینش تموم شده. شما یا میخواهید برای FALL 2016 اقدام کنید یا میخواهید برای Spring 2017 اقدام کنید.
برای اپلای واسه FALL 2016 خوب باید تا 5 ماه دیگه تمام مدارکتون آماده باشه.
شما دقیقا بگید برای چه تاریخی میخواهید وارد دانشگاه در آمریکا بشید؟
پ.ن: فرض کنیم منظورتون SPRING 2017 هست. یعنی دقیقا 1.5 سال بعد میخواید وارد بشید. هیچ بایدی در تاریخ متحان وجود نداره. هر دو امتحان نتیجش دو هفته ای معلوم میشه و نتیجه رو هم یک هفته ای حداکثر میرسه به دانشگاه. شما فرض کنید ددلاین دانشگاهی اول دی ماه هست. شما حتی اور اذر هم امتحان بدید با کمی ریسک میشه گفت میرسید ولی بهتره کمی زودتر بدید.
در ضمن GRE مهمتر از TOEFL هست. شما بهتره هدفتون رو بذارید روی نمره GRE بیشتر. البته تافل هم مهم هست ولی شما که اینهمه وقت دارید بهتره GRE رو دست بالا قرار بدید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.