با درود شوبیز جان.من امسال 2 ژانویه از طریق قانون قبلی اقدام کردم برای ساسکچوان نامینیت شدم مراحل خوب پیش میرفت مدیکال هم دادم الان ازم بیمه ای میخوان که نشون بده سابقه کارم در همون موردی هستش که ادعا کردم تکنسینی الکترونیک!مگر در گواهی سابقه بیمه عنوان هم میزنند و اگر بزنند و فرق داشته باشه چه خاکی بریزم سرم؟ من کاردانی برق داشتم بعد کارشناسی ناپیوسته برق الکترونیک گرفتم و حدود پنج ماه بعد از گرفتن لیسانس در شرکت ایران خودرو دیزل مشغول بکار شدم الان حدود 13 ساله و من 37 سالمه با آیلتس 6.5.البته ساسکچوان 60 امتیاز میخواست که امتیاز من 63 هستش.نمیدونم چرا ما که استانی هستیم پاریس ازمون سابقه بیمه خواسته بابا استان بینوا که نامینیت کرده ما رو با همون نامه اشتغال بکار دارای سربرگ و مهر و امضا و شماره نامه و بدون درخواست بیمه نامینیت کرده.البته من بیمه ام ولی چون مدرک آخریم لیسانسه بوده و بنظرم با تکنسینی الکترونیک اقدام کردم یعنی گیر دادن؟ خوب بابا لیسانس الکترونیک مگر نمیتونه کار تکنسینی الکترونیک بکنه؟ ولی همه نگرانیم اینه که عنوان شغلیم کارکرد عادی یا خودرویی لحاظ شده باشه.چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کن.اصلا تو گواهی بیمه عنوان شغلی هست مگه؟اگه باشه و غیر مرتبط باشه چکار کنم؟ببخش طولانی شد.خدا خیر و سلامتی بهت بده.ممنونتم.
(18-04-2015, 02:01 PM)shubizkumbuli نوشته:والا ب نظرم من احتمالش کمه
به شرط این که با لیسانس هم زمان نبوده باشه.
البته اینا فقط حدسیات هست.
به نظر من این مسائل (در کنار امتیاز کم) باعث میشه بخوان:
1. همزمانی کار skilled با لیسانس (چه فول تایم چه پارت تایم)
2. امتیاز لب مرز و استفاده کامل از امتیاز کار (اینجا میشه 6 سال سابقه کار)
3. نا مربوط بودن سابقه کار و رشته تحصیلی
4. اپلای در noc های مدیریتی با سن کم.
یا شرایط مشابه.
باز هم میگم این حدسیات منه. ممکنه خیلی غلط باشه. ولی با جدول امسال نسبتاً هماهنگ بوده
اقدام از طريق استان ساسكچوان.بعد از نامينيت شدن رسيدن مدارك به سيدني 11MAY 2015،ترانسفر فايل به پاريس 30JUNE 2015 دريافت EP UCI 17 JULY2015 درخواست مديكال ترجمه پايان خدمت و رزومه و پرداخت هزينه 490 دلار AGUST7,2015 انجام مديكال و هزينه 490 دلار 25AUGST,2015 آپديت دوم بيمه و گواهي اشتغال بكار 2SEP2015 ارسال مداركم 10SEP 2015 وضعيت فعلي MEDICAL RECEIVED ميگن در مرحله بك گراند چكه