04-09-2015, 10:48 PM
(04-09-2015, 08:39 PM)kiya2014 نوشته: سلام
سوالی داشتم سن به تفکیک استانها که برای سالهای 75_92 در سالنامه اماری سرچ میکنم هر ده سال سن ثبت شده مثلا برای سال 75 بعدش 85 بعد 85 مابقی سالها سن نیست بنظرشما در مابین این دوره سن چطوری براورد انجام بدم ؟ یعنی دیتای گم شده که دارم چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام، داده های گمشده شما بخش اعظمی از داده های شما را فرا گرفته است.... ۲ را وجود دارد.... ۱- یا اصلا این داده ها را به کار نبرید و تحقیق را طوری انجام دهید که بتوانید از متغیر دیگری به جای متغیر سن استفاده نمایید.... متغیرهایی که غیر مستقیم همینکاربرد را برای شما داشته باشد....
۲- بازه تحقیق را ابتدا به بازه ای که داده هایش را دارید محدود کنید... سپس برای ۳ الی ۵ سال قبل و یا ۳ الی ۵ سال بعد پیش بینی انجام دهید ( نه بیشتر ، چون هنوز داده های شما کافی نیست برای پیش بینی بیشتر از این حد ) و نتایج را با تئوری مطابقت دهید و در صورتی که واقعا مجبور هستید بازه فعلی را گسترش دهید از کل داده های اصلی + داده های پیش بینی شده برای نهایتا ۵ سال قبل و یا ۵ سال بعد استفاده نمایید .
توصیه : ۱- سعی کنید بازه زمانی را متناسب با بازه ای که داده های کامل برایش دارید ، انتخاب کنید و تا حد امکان بازه هایی را که آن هم در این وسعت ، داده گمشده دارد را انتخاب ننماييد .
۲- برای انتخاب روش پیش بینی داده های گمشده بهترین و مناسب ترین روش را متناسب با تئوریهای معرفی شده در مقالات مرتبط ، انتخاب نمایید .
۳- گاهی میگویند همان میانگین و یا ماکزیمم و یا مینیمم را بگذارید اما در این صورت نتایج نهایی با تورشی بسیار زیاد ، به دست خواهد امد... در هر صورت ۳ الی ۵ سال بیشتر جایگزین نگردد .