21-09-2015, 07:40 PM
سلام من دانشجوی رشته برق- الکترونیک از دانشگاه صنعتی اصفهانم با معدل 16.3 البته میتونم بیشترش کنم. میخواستم بدون دانشگاه های آمریکا شانس بیشتری دارم یا اروپا
اروپا هم GRE می خود؟
اروپا هم GRE می خود؟
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
|
21-09-2015, 07:40 PM
سلام من دانشجوی رشته برق- الکترونیک از دانشگاه صنعتی اصفهانم با معدل 16.3 البته میتونم بیشترش کنم. میخواستم بدون دانشگاه های آمریکا شانس بیشتری دارم یا اروپا
اروپا هم GRE می خود؟
21-09-2015, 07:53 PM
سلام من دانشجوی رشته برق- الکترونیک از دانشگاه صنعتی اصفهانم با معدل 16.3 البته میتونم بیشترش کنم. میخواستم بدونم دانشگاه های آمریکا شانس بیشتری دارم یا اروپا
اروپا هم GRE می خود؟ برای ارشد هم میشه فاند گرفت؟
21-09-2015, 08:21 PM
(21-09-2015, 07:53 PM)Atefe.r نوشته: سلام من دانشجوی رشته برق- الکترونیک از دانشگاه صنعتی اصفهانم با معدل 16.3 البته میتونم بیشترش کنم. میخواستم بدونم دانشگاه های آمریکا شانس بیشتری دارم یا اروپا درود دوست عزیز معدل شما خوبه اگه بیشتر هم بشه عالی هستش چند تا چیز رو بگم خدمتتون دانشگاه های اروپا فاند واسه مستر تقریبا سخته اینم چون دانشگاه های رایگان داره معمولا خیلی کم دیدم کسی در مستر فاند گرفته باشه شما قطعا میتونید با نمره زبان خوب و GRE از دانشگا های آمریکا پذیرش بگیرید اما نسبت به فاند باید استاد پیدا کنید اما این کار قطعا ممکن خواهد بود جتی بودند کسایی که با معدل کمتر از شما از دانشگاه کانادا پذیرش گرفته بدون فاند اما بعد از خوندن یک ترم در اون دانشگاه واسه فاند درخواست کرده و موفق شده اینم یه پروسه هست که میتونید مد نظر بگیرید در ضمن دانشگاه صنعتی اصفهان جرء شناخته شده هاست در اروپا و آمریکا اگه معدلت رو بالاتر ببری اوضاعت خیلی عالی خواهد شد موفق باشید ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید
22-09-2015, 01:33 PM
با سلام و احترام،
آیا دانشجویان ناشنوا شانسی برای قبولی در داتشگاه های آمریکا با فاند یا بدون فاند و.... دارند؟ با تشکر فراوان.
22-09-2015, 07:05 PM
سلام خسته نباشید
لطفا راهنمایی کنید با این شرایط تا چه حد شانس گرفتن فاند از دانشگاه های اروپا و امریکا و کانادا دارم. لیسانس اقتصاد دانشگاه شیراز با معدل 15.80 ارشد اقتصاد گرایش انرژی دانشگاه تهران معدل 16.20 هنوز امتحان زبان ندادم و مقاله هم ندارم ممنون
23-09-2015, 02:32 AM
(22-09-2015, 01:33 PM)Olovenly نوشته: با سلام و احترام، بله دوست عزیز. شما با سایر متقاضیان هیچ فرقی ندارید. پرونده شما هم مثل بقیه بررسی میشه. فاکتورهایی مثل معدل نمره زبان و مقاله میتونن شانستون رو برای پذیرش بالا ببرن. ضمن اینکه شما از این موضوع در sopمیتونین استفاده کنین و نشون بدین که هیچ چیز شما رو از رسیدن به اهدافتون باز نداشته. الان یادم نمیاد تو فرم ها جایی درباره این مسایل پرسیده میشه یا نه. فاند یا عدم فاند هم به پروندتون بستگی داره. اگر استادی شما رو بگیره (بابت رزومتون) و فاند هم بده که اکیه. رشته شما چیه؟
23-09-2015, 09:40 AM
[b]nasim1234
[/b]ممنون که گفتید،قبول دارم،با GRE,Toefl,Cv,Sop,مقاله و.... مشکل ندارم میتونم انجام بدم ولی فقط مشکل من صبحت کردن در آمریکا همین! تو آمریکا،فقط صبحت کردن با دیگران مشکل دارم چون اصلا نمیشنوم(ناشنوای مطلقم) و نمیتونم خوب صبحت کنم!با اونا صبحت میکنم اگه متوجه نشدن،کاغذ رو مینویسم نشون میدم تا متوجه بشن.اونا با من صبحت میکنن اگه متوجه نشدم ،بهشون میگم برگه بنویسن تا متوجه بشم.من فقط از لبخوانی میبینم متوجه میشم اگه اونا آروم صبحت میکنن، 50% متوجه میشم. خواهشمندم اگر امکان داره یاری مرا بفرمایید،خیلی خوشحال میشم. رشته علوم کامپیوتر سراسری سمنان،معدل 14.24 (خیلی زیاد نخونده بودم!معدل ارشد جبران میکنم). با تشکر فراوان.
23-09-2015, 06:46 PM
(23-09-2015, 09:40 AM)Olovenly نوشته: [b]nasim1234 راستش من دقیق هم اطلاع ندارم. شما همون وقتی که برای اپلای تصمیم گرفتید همون سال دانشگاه هایی رو انتخاب می کنید و تصمیم میگیرید برای اونها اپلای کنید بهتر هست همون موقع از graduate coordinatorدانشکده بپرسید سوالتون رو (با ایمیل). فکر می کنم اونها بهتر بدونن. ولی در کل بعید میدونم مشکلی باشه.
28-09-2015, 12:54 PM
سلام
من معدل کارشناسی م 14.5 هستو دانشگاهم سراسری در شهرستان و ارشدم مجازی تربیت مدرس ومعدلم 16/93 هست. تازه دارم زبن می خونم و 6 سال سابقه کار دارم. از نظر مقاله اوضاع خوبی ندارم. می خواستم ببینم امکان فاند گرفتن منهست؟ چه رنکی؟ ممنونم
01-10-2015, 09:48 AM
(28-09-2015, 12:54 PM)مهمان نوشته: سلام معدل کارشناسی شما نسبتا پایینه و بسیاری از دانشگاههای معتبر امریکا مدرک دانشگاههای مجازی رو قبول ندارند. به همین خاطر شاید مدرک ارشد شما چندان موثر نباشه. برای این که بتونید شانس پذیرش خودتون رو بالا ببرید باید نمره GRE بالا داشته باشید و ترجیحا مقاله هم بدید. در نمره زبان هم طبیعتا باید حدنصاب دانشگاه رو بیارید. بدون داشتن این شرایط و صرفا بر اساس معدل کارشناسی شما نمیشه در مورد شانس پذیرش اظهارنظر کرد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|