20-09-2015, 06:36 PM
دوستان تورو خدا دعا کنین پاریسیا از فردا دست به کار بشن
گفتگوی خودمانی پیرامون مسائل مهاجرت
|
21-09-2015, 09:21 AM
سلام دوستان،
می دونم شرایطی که الان توش هستین شرایط راحتی نیست. خیلی هم سخته. مخصوصاً با این سکوت پاریس. ولی به قول یکی از دوستان وقتی از همه چی ناامید میشی و از همه چی قطع امید می کنی و کارو تموم شده فرض می کنی، تازه اون موقس که اون خبری که همتون منتظرش هستین میرسه. تحمل کنین. چیزی نمونده. خواستم بگم ما رفیق نیمه راه نیستیم. منتظرتونیم. زودتر بیاین.
21-09-2015, 11:01 AM
بچه ها تا حالا کسی بوده تو این مرحله ریجکت بشه؟ منظورم اینه که ما همه مدیکال و حتی هزینه Landing fee رو دادیم، بعید میدونم تو این شرایط از دوستانی که باقی موندن (مثل خودم) پاس ریکوئست رو نگیریم، فکر میکنم فقط باید کمی منتظر بمونیم، من خودم جزو آخرین کسایی بودم که فایل نامبر گرفتم. اکثر بچه هایی که من میشناسم که تو برنامه ما اقدام کردن دیر یا زود گرفتن و جای نگرانی نداره، این هر روز منتظر نشستن بیشتر آدم رو ناراحت و بی برنامه میکنه، من مطمئنم که برای همه میاد و جای نگرانی نیست. اگه قرار بود ریجکت کنند حتی به مدیکال هم نمیرسیدیم.
21-09-2015, 12:08 PM
(20-09-2015, 06:36 PM)eedoad نوشته: دوستان تورو خدا دعا کنین پاریسیا از فردا دست به کار بشن الهی آمین. این هفته همه پاس ریکوئستن. این خبر برگرفته از احساس قلبیم بود
21-09-2015, 08:26 PM
دوستان عزیز،
صبور باشید و امیدوار. به قولی پروسه مهاجرت دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. اگر به پروندتون اعتماد دارید. نگران نباشید. مدارک که کامل باشه، فقط زمان میبره. .Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
22-09-2015, 12:25 AM
(21-09-2015, 11:01 AM)khashayar1988 نوشته: بچه ها تا حالا کسی بوده تو این مرحله ریجکت بشه؟ منظورم اینه که ما همه مدیکال و حتی هزینه Landing fee رو دادیم، بعید میدونم تو این شرایط از دوستانی که باقی موندن (مثل خودم) پاس ریکوئست رو نگیریم، فکر میکنم فقط باید کمی منتظر بمونیم، من خودم جزو آخرین کسایی بودم که فایل نامبر گرفتم. اکثر بچه هایی که من میشناسم که تو برنامه ما اقدام کردن دیر یا زود گرفتن و جای نگرانی نداره، این هر روز منتظر نشستن بیشتر آدم رو ناراحت و بی برنامه میکنه، من مطمئنم که برای همه میاد و جای نگرانی نیست. اگه قرار بود ریجکت کنند حتی به مدیکال هم نمیرسیدیم. ممكنه هم تا سالها خبرى نشه. مثل من كه سال ٢٠١١ كبك اقدام كردم و هيييچ خبرى (حتا ريجكت) نشد!! حالا هم كه ٤/٥ ماه از مديكال اين پرونده ميگذره و باز بايد بگم نوبت كه به من رسيد....
22-09-2015, 12:44 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 22-09-2015, 12:49 AM توسط Nooshafarin.)
(22-09-2015, 12:25 AM)مهمان نوشته: ممكنه هم تا سالها خبرى نشه. مثل من كه سال ٢٠١١ كبك اقدام كردم و هيييچ خبرى (حتا ريجكت) نشد!! حالا هم كه ٤/٥ ماه از مديكال اين پرونده ميگذره و باز بايد بگم نوبت كه به من رسيد.... درود بر شما مهمان عزیز امیدوارم به زودی خبرهای خوب براتون برسه. در مورد کبک، تا جایی که اطلاع دارم انتظار 4 ساله خیلی زیاد و دور از انتظار نیست، همینطور که در سالهای گذشته برای مهاجرت به فدرال هم دور از انتظار نبوده. به احتمال زیاد همچنان پرونده شما in process هست. اینجا من ایرانی هایی رو می بینم که 4 سال تا 8 سال انتظار کشیدن تا ویزاشون صادر شده، اما در مورد سال 2014 و رفتن پرونده ها به پاریس، قطعا شرایط متفاوته. من امیدوارم و آرزو می کنم که به زودی تکلیف همه دوستان روشن بشه و همگی رهسپار کانادا بشید ولی توصیه می کنم از لحظه لحظه ایران بودنتون استفاده کنید. اینجا حجم دلتنگی خیلی زیاده، مخصوصا اگر از اقوام درجه اولتون کسی اینجا نباشه. شاد و سربلند باشید.
22-09-2015, 02:37 AM
(22-09-2015, 12:44 AM)Nooshafarin نوشته: درود بر شما مهمان عزیز بله حق با شماست پروسه طولانيه البته دوستان من كه همزمان با من اقدام كردن الان يكسال و نيمى هست كه كانادا هستن!! در هر صورت قصد انتشار موج منفى نداشتم فقط اين اواخر و به قول دوستمون به خاطر سكوت پاريس نگرانم كه اين پرونده هم به سرنوشت قبلى دچار نشه چون ٤ سالى هست كه زندگيم تحت تاثير قصد مهاجرتم قرار گرفته و ميترسم اشتباه كرده باشم كه روى فدرال هم حساب كردم انشالله كه همگى به زودى پاس ريكوئست بشيم و طعم دلتنگى در غربت رو بچشيم؛)
22-09-2015, 03:04 AM
(22-09-2015, 02:37 AM)مهمان نوشته: بله حق با شماست پروسه طولانيه البته دوستان من كه همزمان با من اقدام كردن الان يكسال و نيمى هست كه كانادا هستن!! من کاملا احساس شما رو درک می کنم، چرا که خودم هم همین روزهای انتظار رو پشت سر گذاشتم و می دونم که بلاتکلیفی و سردرگمی چقدر آزار دهنده و خسته کننده است. اما پاریس از این نوسان های کاری زیاد داشته. مثالش کارکرد آفیسر CC بود که ماه ها بود هیچ پاس ریکوئستی نداشت ولی طی یک ماه بالای 30 نفر رو پاس ریکوئست کرد. نگران نباشید مطمئن باشید به زودی شما هم طعم غربت رو می چشید
22-09-2015, 11:28 AM
امیدوارم این هفته، هفته دومه بی خبری از پاریس نباشه...
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
5 مهمان |