30-09-2015, 08:21 PM
درسته دوستمون گفتن كه بچه ها ايميل زدن قبلن ولى كاش يكى ايميل ميزد باز يه آمارى از ويزا آفيس ميگرفت
گفتگوی خودمانی پیرامون مسائل مهاجرت
|
30-09-2015, 08:21 PM
درسته دوستمون گفتن كه بچه ها ايميل زدن قبلن ولى كاش يكى ايميل ميزد باز يه آمارى از ويزا آفيس ميگرفت
30-09-2015, 08:35 PM
سلام دوستان اين خبر جديد نيست، من ٢ ٣ هفته پيش اين خبر رو ديدم لطفا هول نكنيد هيچ جاي نگراني واسه پرونده هاي ما نيست، من به شخصه ميدونم كه دوستان همون موقع كه اين خبر اومد تماس گرفتن و آفيسر ها خودشون گفتن جاي نگراني نيست و كند شدن در حد همين سپتامبر هست
30-09-2015, 08:46 PM
(30-09-2015, 07:20 PM)مهمان نوشته: كسي كه يه همچين استرسي ايجاد ميكنه بين اين همه آدم واقعا چي ميشه بهش گفت، اون صفحه يه نفر اومده مثل آدم با دليل و شواهد آروم كرده همه رو اون وقت چند ثانيه بعدش يه نفر اومده يه پست بي منطق گذاشته كه چي؟؟؟؟؟؟؟ به قول شاعر، میهمان گر چه عزیز است ولی همچو نفس خفه می سازد اگر آید و بیرون نرود شما خیلی وقته اینجا مهمونی وقتشه دیگه یه اکانت برای خودت بسازی. یه خورده هم بیشتر خودتو کنترل کن چون بچه های اینجا همه مث خونواده ان و همه به گردن هم حق دارن. هر کس هم اگه اینجا اشتباهی می کنه عوضش قبلا هزار تا حال به بقیه داده بنابرین شایسته سرزنش نیست. در ضمن هلن بنده خدا یه حرفی زد و قبلشم کلی معذرتخواهی کرد که البته اگه نمی کرد بهتر بود چون این همه مورد هجوم قرار نمی گرفت. به هر حال اون نظریه بسیار بعیده مخصوصا بعد از افتضاح 2008 و اینکه کاناداییا بعدش شدیدا به دنبال این بودن که اعتبار خدشه دار شدشونو دوباره به دست بیارن. از طرفی چه دلیلی داشت که این همه آدمو مدیکال ریکوئست کنن و بعد ضد حال بزنن؟ مگه مریضن؟ منفی بافی نکنین و فکرای الکی و بدبینانه به خودتون راه ندین و به زندگیتون برسین.
30-09-2015, 10:45 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 30-09-2015, 10:48 PM توسط Nooshafarin.)
(28-09-2015, 10:00 PM)Bretta نوشته: دلم گرفته بچه ها... دوست خوبم Bretta ی عزیز لطفا صبور باشید. به زودی این مرحله هم به پایان می رسه و آماده سفر می شید. من کاملا درک می کنم که چه حسی دارید ولی واقعا هیچ کاری جز صبوری نمی شه کرد. شما در این روند به خیلی ها کمک کردید و من ایمان دارم که این کارهای شما بدون پاسخ نمی مونه. مراقب خودتون باشید.
10-10-2015, 10:18 AM
خسته ام خسته! مثل طراح پرچم ژاپن خسته ام.
توی فروم ها گرد مرگ پاشیدن. شبیه سکو های ورزشگاه آزادی ۲ ساعت بعد از تموم شدن دربی شدن!
11-10-2015, 10:37 AM
این خشکسالی کی تموم میشه؟ 3 هفته که هیچ خبری نبود، بعدش هم هفته ای یکی دو قطره بارون (پاس ریکوئستی) داشتیم...
من یکی که با توجه به هم رشته ایهام و هم افیسری هام دو ماه پیش شروع کردم به جمع و جور کردن!! حتا به محل کارم هم گفته بودم که تا ویزام اومد بیام بیرون... خیلی روزای سختیه و بدتر اینکه معلوم نیست تا کی؟
13-10-2015, 04:24 PM
بله روزهای سختی هست دوستان ولی تا 400 خیلی سخت تره ولی از 400 که رد میشیه کلن آدم نا امید میشه و به زندگیش می رسه مثل من که 440 روزه منتظرم و هر روز که میگذره کمتر فکر می کنم بهش. چون حس می کنم چاره ای جز این ندارم
امیدوارم به زودی انتظار همه مون تموم شه.
13-10-2015, 04:34 PM
(13-10-2015, 04:24 PM)SArAh1983 نوشته: بله روزهای سختی هست دوستان ولی تا 400 خیلی سخت تره ولی از 400 که رد میشیه کلن آدم نا امید میشه و به زندگیش می رسه مثل من که 440 روزه منتظرم و هر روز که میگذره کمتر فکر می کنم بهش. چون حس می کنم چاره ای جز این ندارم به نظر من اینکه همینکه رد نشدین جای امیدواری هست. درسته که جای امید کمه ولی خب نمیشه نادید گرفت. به زندگی عادیتون برسید تا ایشالا جوابی (مثبت یا منفی دریافت کنید).
موفق باشید. .Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
13-10-2015, 06:29 PM
(13-10-2015, 04:34 PM)Andre نوشته: دقيقا منظور شما از اينكه "درسته كه جاى اميد كمه" چى بود؟ تا حالا تئورى اين بود كه دير و زود داره اما سوخت و سوز نداره! |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
17 مهمان |