16-10-2015, 05:08 PM
دوستان ایا من می تونم از هلند توسط یکی از دوستام از طریق دی اچ ال گیاه دریافت کنم؟.ممنون
ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت DHL
|
16-10-2015, 05:08 PM
دوستان ایا من می تونم از هلند توسط یکی از دوستام از طریق دی اچ ال گیاه دریافت کنم؟.ممنون
17-10-2015, 07:31 AM
(16-10-2015, 05:08 PM)مهمان نوشته: دوستان ایا من می تونم از هلند توسط یکی از دوستام از طریق دی اچ ال گیاه دریافت کنم؟.ممنون همونجوری که در سایت DHL هم ذکر شده، ارسال محصولات گیاهی به ایران، از طریق DHL ممنوع هستش. http://www.dhl.co.ir/en/country_profile/...press.html The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
22-11-2015, 05:22 PM
سلام ، دوستان من بايد پاسپورتم و بفرستم لندن ، آيا با Dhl ميشه فرستاد ؟ قبول ميكنن؟ و آيا مشكلي پيش نمياد
مرسي (22-11-2015, 05:22 PM)Samar. نوشته: سلام ، دوستان من بايد پاسپورتم و بفرستم لندن ، آيا با Dhl ميشه فرستاد ؟ قبول ميكنن؟ و آيا مشكلي پيش نمياد درود passport!? تا جایی که یادم بود پاسپورت اصل رو نمیشه جایی فرستاد و خودم دقیقا این رو چند سال پیش پرسیدم. dhl قبول نخواهد کرد حتی اگر بکنه شما چرا باید این کار رو بکنید؟! دادن پاسپورت به دیگران یکی از خطرناکترین کارهای ممکن حال حاضر جهان هستش! بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
13-05-2016, 12:25 PM
سلام
من مدرک پاسپورت دخترم رو باید بفرستم امریکا فقط خیلی خیلی زود باید انجام بشه و حتما هم باید گارانتی بشه کسی میدونه چه نوع پستی باید انجام بدم?
13-05-2016, 01:34 PM
(13-05-2016, 12:25 PM)NihatSami نوشته: سلام درود دو روزه که نمیرسه خیلی زود برسه 4 یا 5 روز. نکته مهم اینه که پاسپورت اصلی طبق قانون پست نمیشه و غیرقانونی هست. شما خواستید از کاراپست بپرسید جزییات رو. بااحترام، ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
03-12-2016, 11:43 PM
اخرین نرخ های پست DHL به خارج از ایران
بااحترام، ترکان
20-05-2017, 03:54 AM
@Sara112
به طور معمول، DHL بسته ها رو بین 5 تا 7 روز کاری از مبدا به مقصد میرسونه، بنظرم ارسال مدارک از ایران به روسیه هم، نباید بیشتر از این مدت، طول بکشه The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید. |
|