18-10-2015, 06:40 PM
سلام دوستان لطفا کمک کنید ،سوالات مصاحبه مربوط به ویزای توریستی B1-B2 چیه ؟(سفارت آنکارا)
در مصاحبه ویزای توریستی معمولا چه سوالاتی از ما پرسیده میشود؟
|
18-10-2015, 06:40 PM
سلام دوستان لطفا کمک کنید ،سوالات مصاحبه مربوط به ویزای توریستی B1-B2 چیه ؟(سفارت آنکارا)
19-10-2015, 03:50 AM
اینکه هدفتون از سفر چیست و از چه جاهایی و به چه مدت می خواهید دیدن کنید. بعد معمولا در مورد اینکه شغل تون چی هست و موارد مشابه سوال میشه تا ببینند چقدر به کشور خودتون وابستگی دارین. همین طور در مورد اینکه در آمریکا چه آشناهای نزدیکی دارین سوال میشه که ببینند چقدر به آمریکا وابستگی دارین و در کل با توجه به مجموعه شرایط احتمال موندن شما در آمریکا چقدره. اگر در این مرحله افسر احساس کنه که ممکنه شما بمونید مصاحبه رو ادامه نمیدن و میگن قانع نشدن که شما برمی گردین. در غیر اینصورت سراغ بقیه مدارک شما مثل مدارک مالی و غیره می روند و اگر در سوابق کاری یا خدمتی شما مورد خاصی باشه سوال می کنند یا برای بررسی بیشتر به کلیرنس می فرستند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
24-03-2016, 05:42 AM
دوستان کسی تجربه ی مصاحبه ی ویزای توریستی از دوبی داشته؟
من برای مادرم اقدام کردم. اما خودم پارسال دوبار رفتم ایران و سیتیزن هستم. یهو گیر ندن که چرا مادرم می خواد بیاد من که 6 ماه پیش ایران بودم؟!
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم [align=right]♥♫ listen ♥♫ L
24-03-2016, 09:56 AM
(24-03-2016, 05:42 AM)lavender نوشته: دوستان کسی تجربه ی مصاحبه ی ویزای توریستی از دوبی داشته؟ کارهای سفارت حساب و کتاب نداره. گاهی یک آفیسری پیدا میشه که به همه چی گیر میده، هیچی هم که پیدا نکنه میگه من قانع نشدم که تو بر میگردی و ویزا نمیده، گاهی هم خیلی راحت و بدون پرسیدن سوالهای زیاد ویزا میدند. به همین خاطر نمیشه گفت که چه اتفاقی میافته. اگر الان ضروری نیست که بیان امریکا، بد نیست برای احتیاط چند ماه دیگه اقدام کنند که اگر هم پرسیدن بگن که برنامهاشون اینه که مثلا ۲-۳ ماه دیگه برن امریکا که بشه حدود یک سال از وقتی شما رو دیدن.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
29-08-2017, 01:00 PM
سوالاتی که قبلا در فرم دی اس 160 از شما پرسیده اند و روز مصاحبه در مانیتور روبروی افسر نشان داده میشوند و صحت و سقم اطلاعات را با مصاحبه با شما پیدا میکنند و تصمیم میگیرند.
ویزای شینگن
|
|