31-12-2014, 05:32 PM
من لىسانس و ارشدم رو ازاد گرفتم.چه مدارکى را باىد ترجمه کنم و چۈور و از کجا ترجمه کنم؟
ترجمه رسمي مدارك ( دانشنامه و ریز نمرات )
|
31-12-2014, 05:32 PM
من لىسانس و ارشدم رو ازاد گرفتم.چه مدارکى را باىد ترجمه کنم و چۈور و از کجا ترجمه کنم؟
31-12-2014, 05:39 PM
بچه ها یی که تو پردیسای علوم و تحقیقات ارشد گرفتن ایا مدرک ما رو وزارت علوم مهر میکنه؟
چون میگن برخی از پردیس ها مجوز نداره.البته با استناد به این خبر پردیس ما مجوز نداره.ببینید.علوم تحقیقات که مهر کنه ایا مهر وزارت علوم هم لازمه. http://phdtest.ir/1393/10/%D8%A7%D8%B9%D...%88%D8%B2/
11-06-2015, 02:46 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 11-06-2015, 02:48 PM توسط mehrdadbala.)
سلام دوستان من دانشجوی ترم آخر کارشناسی دانشگاه صنعت نفت هستم و از ایتالیا برای سپتامبر 2015 پذیرش گرفتم. برای پروسه ویزا سفارت گفته ریزنمرات و دانشنامه باید ترجمه بشه. دانشنامه اصلی دانشگاه ما حدود یکسال طول میکشه تا صادر بشه (امضای وزیر نفت و وزیر علوم رو میخواد). قبل از اون یک گواهی پایان تحصیلات میدن که روش نوشته قابل ترجمه و هولوگرام و ... هم داره و تا تحویل دانشنامه اصلی معتبره. سوال من اینه که این مدرک برای سفارت ها معتبره یا اینکه فقط اون دانشنامه اصلی رو میخوان؟ وزارت علوم و دادگستری و... تایید میکنن ترجمه رو؟
سلام،
با توجه به اینکه گفتید رو گواهی پایان تحصیلاتتون قید میشه که این مدرک تا تحویل دانشنامه معتبره و قابل ترجمه است به نظرم مشکلی پیش نمیاد و دادگستری و وزارت امورخارحه هم ترجمه رو تایید می کنند. معمولا رو گواهی موقت بقیه دانشگاه ها دقیقا قید میشه که این مدرک برای استفاده در ایران صادر شده و ارزش ترجمه نداره. در این حالت نمیشه مدرک ترجمه کرد. (11-06-2015, 02:46 PM)'mehrdadbala' نوشته: وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.
14-06-2015, 01:14 PM
با سلام
آيا مداركي كه خارج از كشور ترجمه بشه در سفارت خونها قابل قبوله يا خير بهتر است در داخل ايران ترجمه بشن (14-06-2015, 01:14 PM)'فرهاد نيسي' نوشته: با سلام سلام،
مترجم ها باید مورد تایید دادگستری باشن و حتی دادگستری های هر استان فقط مترجمهای رسمی اون استان که مورد تائیدش هستن رو قبول داره و ترجمه های اونها رو تائید کرده و تمبر میزنه! و با توجه به اینکه سفارت خانه ها بخصوص سفارت خانه های کشورهای اروپایی ملزم میکنن که مدارک مهر دادگستری و امورخارجه هم داشته باشن، در این صورت شما حتی برای گرفتن مهر دادگستری و امورخارجه هم ممکن هست به مشکل بخورید. حتی اگر مهر دادگستری و امورخارجه رو هم نیاز نداشته باشید، به نظرم باز سفارت خانه ها ترجیح میدن که مدارک صادره از هر کشور در همون کشور و توسط مترجمین معتمد اون کشور ترجمه شن!!! و اینکه بهتره ریسک نکنید و اگر امکانش هست همینجا اقدام کنید. شاید دوستان دیگه شخصا تجربه داشته باشن در این مورد. موفق باشید
23-10-2015, 10:46 AM
کسی می دونه از دانشگاه غیرانتفاعی چطوری میشه ریزنمرات رسمی گرفت ؟ من در حال تحصیلم و می گند تا فارغ نشی بهت نمی دیدم
24-10-2015, 08:17 PM
سلام.من فوق لیسانس نفت از دانشگاه آزاد امیدیه هستم..میخواستم ببینم مدرک من قابل ترجمه هست یا نه چون از چند نفر پرسیدم میگن مدرکو ترجمه نمیکنن
24-10-2015, 11:09 PM
(24-10-2015, 08:17 PM)مهمان نوشته: سلام.من فوق لیسانس نفت از دانشگاه آزاد امیدیه هستم..میخواستم ببینم مدرک من قابل ترجمه هست یا نه چون از چند نفر پرسیدم میگن مدرکو ترجمه نمیکنن درود یعنی چی قابل ترجمه نیست. اگر مدرکتون به طور رسمی آزاد شده باشه قابل ترجمه رسمی هست. هر مدرکی میخواد باشه مگر مدرکی که توسط ارگانی داده شده باشه که خودش ذکر کرده قابل ترجمه نیست که اصولا در ایران چنین ارگانی وجود نداره! بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
11-11-2015, 03:27 PM
سلام
آیا تمامی دانشگاه ها ریز نمرات را بصورت لاتین نیز میدهند؟ و در صورتی که ریز نمرات بصورت فارسی از دانشگاه دریافت شده باشه، آیا می توان در خواست مجدد برای دریافت ریز نمرات بصورت لاتین نمود؟؟ ( دانشگاه خواجه نصیر الدین ) ممنون از راهنماییتون |
|