10-08-2013, 12:02 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2013, 12:24 AM توسط ForeverBlue.)
(09-08-2013, 11:48 PM)'akijun' نوشته: دوستان سلام
آقا من می خوام برم کشور X برای فوق الام ویزامم گرفتم یعنی تو پاسمه
بعد من چون اینجا مستر داشتم نتونستم خروج از کشور بگیرم و به خاطر همین یه مقاله دادم کشور Z با اون خروج از کشور ۲۰ روزه گرفتم الان می خوام برم خیلی استرس گرفتم. به نطرت سر گیت چک می کنن من کجا دارم می رم و ویزای مثلا چرا کشور X رو دارم ؟!
تمام اتفاقاتی که بدش می خواد بیفترو می دونم و فعلا زده سرم و مهم نیست!!![img]images/smilies/exclamation.gif[/img]
سلام دوست عزیز
اولا که نگران نباش. حل است. اوکی؟
ثانیا فقط برای خروج از کشور زیارتی دقیق چک میکنند (خودم صراحتا از کارمند اداره گذرنامه پرسیدم) که گیر میدن و میگن حتما باید مقصد پروازت عربستان یا عراق باشه، چون از ایران مستقیم به این دو کشور پرواز هست .
ولی از ایران به خیلی کشورها مستقیم پرواز نیست. برای کشور Z هم قبلا نبود (ظاهرا تازگی ها ایران ایر پرواز داره ولی مطمئن نیستم)
پس شما ناچاری با یک پرواز دو سره بری. مثلا با ترکیش ایرلاین اول بری استانبول و از اونجا بری کشور Z. ==> یعنی در هر حال خروجت از ایران به سمت استانبول یا یک جای دیگه غیر کشور Z هستش.
شما خیلی راحت یک بلیط (مثلا از ترکیش ایرلاین) بگیر برای کشور X (اول میره استانبول بعدش میره کشور X)
موقع رد شدن از گیت مرزی ایران چک میکنند که اجازه خروج داری. اگر هم (به احتمال 1% ) ازت پرسیدن چرا داری میری ترکیه، میگی چون پرواز مستقیم نبود و مجبور شدم پرواز دو سره بگیرم و از استانبول ترانزیت میشم به ایتالیا
حتی اگه میخوای خیلی خیلی محکم کاری بشه میتونی از آژانس هواپیمایی یک بلیط صوری هم بگیری
اگر میخوای فوق العاده مطمئن بشی میتونی بری اداره گذرنامه شهرآرا بپرسی (من خودم پرسیدم افسره گفت مشکلی نداره)
کلا نگران نباش، مشکلی نداری ( از این ژانگولر بازی ها خیلی ها در می آورند!)
اولا که نگران نباش. حل است. اوکی؟
ثانیا فقط برای خروج از کشور زیارتی دقیق چک میکنند (خودم صراحتا از کارمند اداره گذرنامه پرسیدم) که گیر میدن و میگن حتما باید مقصد پروازت عربستان یا عراق باشه، چون از ایران مستقیم به این دو کشور پرواز هست .
ولی از ایران به خیلی کشورها مستقیم پرواز نیست. برای کشور Z هم قبلا نبود (ظاهرا تازگی ها ایران ایر پرواز داره ولی مطمئن نیستم)
پس شما ناچاری با یک پرواز دو سره بری. مثلا با ترکیش ایرلاین اول بری استانبول و از اونجا بری کشور Z. ==> یعنی در هر حال خروجت از ایران به سمت استانبول یا یک جای دیگه غیر کشور Z هستش.
شما خیلی راحت یک بلیط (مثلا از ترکیش ایرلاین) بگیر برای کشور X (اول میره استانبول بعدش میره کشور X)
موقع رد شدن از گیت مرزی ایران چک میکنند که اجازه خروج داری. اگر هم (به احتمال 1% ) ازت پرسیدن چرا داری میری ترکیه، میگی چون پرواز مستقیم نبود و مجبور شدم پرواز دو سره بگیرم و از استانبول ترانزیت میشم به ایتالیا
حتی اگه میخوای خیلی خیلی محکم کاری بشه میتونی از آژانس هواپیمایی یک بلیط صوری هم بگیری
اگر میخوای فوق العاده مطمئن بشی میتونی بری اداره گذرنامه شهرآرا بپرسی (من خودم پرسیدم افسره گفت مشکلی نداره)
کلا نگران نباش، مشکلی نداری ( از این ژانگولر بازی ها خیلی ها در می آورند!)
1- وثیقه شما ضبط خواهد شد ( مطلقا هیچ مشکل حقوقی و دادگاه و پیگیرد و ... نخواهید داشت)
2- با توجه به قانون جدید، بایستی 3 سال بیرون ایران حضور داشته باشید تا بتوانید سالی دوبار به کشور تردد کنید. یعنی شما نهایتا تشریف ببرید به کشور مقصدتان، اگر مثلا 8 ماه بعد بیایید ایران دیگر نمیتوانید از ایران خارج شوید مگر این که خدمت بسیار مقدس سربازی را بگذرانید. میتوانید اینجا را بخوانید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ