23-10-2015, 08:34 PM
(23-10-2015, 01:19 PM)Andre نوشته:رزومه تحصیلی تون مناسبه. وضعیت مقاله رو باید در رشته و گرایش خودتون بررسی کنید. مقاله کنفرانسی (داخلی) خیلی قابل استناد نیست، ولی در بعضی رشته و گرایش ها همین رزومه به خودی خود چشمگیره. شرایط عمومی اقدام برای استرالیا رو دارید. شما باید با اساتید در مورد یک پروپوزال به توافق برسید و در اثبات توانایی شما برای انجام آن پژوهش باید کارهای علمی (ترجیعاً مقالات قابل استناد) ارائه کنید. هر چقدر مقالاتی که چاپ کردید به پروپوزال توافق شده نزدیک تر باشه، شانس بهتری در استرالیا خواهید داشت. در نهایت خود دانشگاه و یا نهاد اهدای بورسیه برای وضعیت بورس شدن شما تصمیم خواهد گرفت.
پیشنهاد من: اگر رشته تون فنی مهندسی و یا رشته ای هست که داشتن یکی دوتا مقاله ISI در آن چیز غیر منتظره ای نیست، برای مقطع دکتری خیلی رزومه پژوهشی چشم گیری ندارید و بهتره که با یک GRE مناسب برای آمریکا اقدام کنید. البته این فقط پیشنهاد منه و به منظور اتلاف وقت و انرژی ارائه میشه. تصمیم گیری با خودتونه.
سلام خیلی خیلی ممنون از پاسختون
ببخشید دوباره می پرسم چون می خوام روی سال آیندم برنامه ریزی داشتم باشم و برام این مسئله اهمیت زیادی داره.
من رشته ی کامپیوتر هستم و مقاله هام در کنفرانس های معتبر رشته ی خودم در دانمارک و کانادا چاپ و ارائه شدن و در IEEE و Springer ایندکس شدن. این مسئله داشتن مقاله ی ISI رو پوشش میده یا باز هم خیلی روی این قضیه حساب نکنم و یا اول 2-3 تا مقاله ی ISI بدم بعد اقدام کنم؟ با توجه به این که قصد ندارم برای آمریکا اقدام کنم.
بازم ممنون