30-11-2011, 01:58 AM
امیر جان بابت زحماتی که کشیدی ازت ممنونم. می دونم مجدداً قراره برگردی به تیم مدیریت. برات آرزوی موفقیت می کنم.
قدردانی از مدیران
|
30-11-2011, 01:58 AM
امیر جان بابت زحماتی که کشیدی ازت ممنونم. می دونم مجدداً قراره برگردی به تیم مدیریت. برات آرزوی موفقیت می کنم.
30-11-2011, 05:25 AM
Amir جزو اولین کاربرانی بود که پس از تاسیس این سایت، در فروم عضوگیری کرد و با پستهای مفیدش همراه ما بود.امیر جان، از زحماتی که در دوران مدیریتت و همینطور قبل از اون کشیدی بسیار ازت سپاسگزارم. آرزوی سلامتی و پیروزی در تحصیل رو برات دارم. امیدوارم ما رو از پستهای مفیدت در انجمنها بی نصیب نذاری. .
30-11-2011, 12:25 PM
از زحمات امیر گرامی ممنونم و امیدوارم بزودی باز هم در تیم مدیریت حضور داشته باشند.
30-11-2011, 12:32 PM
امیر عزیز
من هم از زحماتت ممنونم و برات آرزوی موفقیت زیاد دارم و منتظر بازگشتت هستم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
09-12-2011, 02:49 PM
دوست خوبمون آرش (m.arash) که مسئولیت انجمنهای امریکا و ریاضی فیزیک را به عهده داشتند، زحمات بسیار ارزشمندی رو تا الان کشیدند که واقعاً قابل تقدیره و باید اعتراف کنم که بعد از پیوستن ایشون روح تازه ای در فروم آکادمیاکافه دمیده شد. متاسفانه بدلیل مشغله های شخصی ایشان قادر به همکاری بعنوان مدیر نیستند ولی همچنان خوشحالم این قول رو از ایشون گرفتیم که در اسرع وقت به جمع ما بازخواهند گشت و فعالیتشون رو از سر خواهند گرفت.
اگرچه ایشون مدت کوتاهی مسئولیت مدیریت را تقبل کرده بودند، ولی بدون شک زحمات بسیار زیادی در راستای ارتقای فروم کشیدند که قابل تقدیره. به پاس زحمات آرش عزیز، اولین لقب Honored Graduate به ایشان اهدا خواهد شد. .
09-12-2011, 03:17 PM
منم به نوبه خودم تشکر میکنم و میگم که این لقب به حق لایق آرش است
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
09-12-2011, 06:34 PM
پستهای آرش اطلاعات زیادی در مورد دانشگاهای آمریکا و پروسه اپلای در اختیار ما گذاشت. از این بابت ازش ممنونیم. من هم برای آرش آرزو می کنم در زندگی شخصی و علمی شاد و سرافراز و موفق باشه و به محض اینکه کاراش روی روال افتاد دوباره به جمع ما برگرده.
09-12-2011, 07:09 PM
آرش عزیز بهت خسته نباشید می گم.در این مدت واقعا بخش آمریکا رو متحول کردی.می دونم که وقتت محدود بود ولی واقعا زمان زیادی گذاشتی و جا دارد از زحماتت تشکر ویژه کنم
موفق و پیروز باشی کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
09-12-2011, 08:46 PM
آرش جان از دیدن پستهات در انجمن امریکا واقعا لذت می برم و امیدوارم به زودی دوباره فرصت حضور در تیم مدیریت رو پیدا کنی. موفق باشی.
09-12-2011, 09:02 PM
واقعا ارش خیلی توی امریکا تلاش کرد. اگه پستهایی که گذاشته رو کاملشون کنه یه دیتابیس میشه برای بچه های اینده.
خسته نباشی ارش جان. موفق و سلامت باشی Gail Borden's motto on his tombstone: "I tried and failed; I tried again and again and succeeded."l
|
|