22-11-2015, 07:51 PM
بعد از چند سال اقامت دایم آلمان رو بهمون میدن ؟؟؟
لطفا جواب بدید
ممنون
لطفا جواب بدید
ممنون
کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان
|
22-11-2015, 08:26 PM
(22-11-2015, 07:51 PM)مهمان نوشته: بعد از چند سال اقامت دایم آلمان رو بهمون میدن ؟؟؟ سلام پاسخ سوال شما در پست شماره 9 از همین تایپک cover شده... براتون آرزوی موفقیت دارم
05-12-2015, 12:15 PM
سلام من قصد دارم برای مستر اقدام کنم .رشته ام معماری میخواستم بدونم چه گرایشی را انتخاب کنم که اونجا اینده شغلی بهتری داشته باشد و اینکه ایا میتونم اطمینان داشته باشم که بعد از فارغ التحصیلی میتونم ی شغل خوب پیدا کنم ؟و سوال اخر اینکه شرایط کار و تحصیل بین ایتالیا و المان کدوم بهتره
05-12-2015, 11:24 PM
(05-12-2015, 12:15 PM)anis نوشته: سلام من قصد دارم برای مستر اقدام کنم .رشته ام معماری میخواستم بدونم چه گرایشی را انتخاب کنم که اونجا اینده شغلی بهتری داشته باشد و اینکه ایا میتونم اطمینان داشته باشم که بعد از فارغ التحصیلی میتونم ی شغل خوب پیدا کنم ؟و سوال اخر اینکه شرایط کار و تحصیل بین ایتالیا و المان کدوم بهتره خیلی نمیشه به درستی به این مورد اشاره کرد. معماری حداقل مهدش در ایتالیا شروع شده و هنوز جزو رشته های بسیار پرطرفداره برای بازار کار و تحصیل! اما خب در المان و اتریش هم روی اون خوب کار میشه، تسلط به زبان المانی یکی از فاکتورهای مهم برای کار در اونجاست و الان هم وضعیت خوب اقتصادی داره. اما اینکه گرایش و رشته شما حقوق و فرصت کاری اش چقدره نیاز به جستجو بیشتری هست. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
17-12-2015, 05:42 AM
سلام بنده همسرم جواهر ساز هستن با 25 سال سابقه کاری ولی متاسفانه مدرک خاصی ندارن میخواستم بدونم چه طور میشه برای اقامت اقدام کرد
23-12-2015, 08:56 AM
(17-12-2015, 05:42 AM)مهمان نوشته: سلام بنده همسرم جواهر ساز هستن با 25 سال سابقه کاری ولی متاسفانه مدرک خاصی ندارن میخواستم بدونم چه طور میشه برای اقامت اقدام کرد حداقل دانش زبان المانی، سابقه کار اگر با بیمه همراه ات و گواهینامه مربوط به کار!! البته باید کارفرما مناسب هم پیدا کنید با این شرایط ، و نداشتن این مدارک برای شما کمی سخت خواهد بود. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
24-12-2015, 08:12 AM
سلام دوستان عزیز اگر در ایران مدکر فنی حرفه ای درجه یک برق کار صنعتی داشته باشیم و ترجمش کنیم و با خودمون به آلمان ببریم کمکی به پیدا کردن کار میکنه ؟
24-12-2015, 09:49 PM
(24-12-2015, 08:12 AM)azadfalah نوشته: سلام دوستان عزیز اگر در ایران مدکر فنی حرفه ای درجه یک برق کار صنعتی داشته باشیم و ترجمش کنیم و با خودمون به آلمان ببریم کمکی به پیدا کردن کار میکنه ؟ با درود بستگی داره. در درجه اول اون چیزی که باعث میشه کار پیداکنین، داشتن دانش اون کار هستش نه مدرک لزوما. ضمن اینکه برای کارهایی که نیاز به مدرک تحصیلی نداره، مثلا نجاری، بنایی و یا جوشکاری، نیاز به گذروندن Ausbildung احساس میشه. داشتن اون یه جور گارانتی کار هستش، البته کار نشد نداره، شما ترجمه کنین ببرین، به هر حال به درد میخوره. پیروزباشید. "و به راستی که صادق هدایت، هم صادق بود و هم هدایتگر"
17-01-2016, 12:09 PM
سلام و درود و ممنون بخاطر مطالب خوبتون
من از طریق یه آژانس هواپیمایی موفق به دریافت یه job affer از کشور آلمان شدم.و به عنوان unskilled worker دارم میام .سوال من اینه که برای کسانی که به عنوان کارگر ساده و غیر متخصص میان کار چگونست و چه شغلهایی به اونها میدن و رفتارشون چگونست.حقوقشون کفاف زندگی و میده؟ ارزش اومدن داره؟همچنین میخواستم بدونم که بعد ا چند وقت همسرم میتونه به من ملحق شه؟ممنون میشم راهنمایی کنید
17-01-2016, 12:21 PM
(17-01-2016, 12:09 PM)parsai نوشته: سلام و درود و ممنون بخاطر مطالب خوبتون این مورد تنها به افراد ماهر و متخصص ارائه میشه. در خصوص کارگران غیرمتخصص نظری ندارم. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|