13-12-2015, 04:38 AM
سلام دوستان
معدل لیسانس پایینم رو در رزومه نزدم. استاد ازش پرسید و من جوابشو دادم دادم. بعد اینطور جواب داد:
منم جواب دادم بهش اما الان بعد از یه ماه که ایمیل زدم که Graduate director، در مورد اهمیت معدل لیسانس، جوابی کاملا متناقص با حرف استاد زده گفت که اصلا معدل لیسانس توی دپارتمان ما برای پذیرش دکترا از فوق لیسانس مهم نیست.
1- به نظرتون استادی که دانشیار هست و این همه دانشجو گرفته، از سیاست دپارتمان خبر نداشته؟
2- من میخوام الان از استاد بپرسم که میتونه دانشجوی جدیدی بگیره یا خیر. میتونم ایمیل Graduate director رو براش forwardکنم. بدش نیاد چون دقیقا برعکس حرفیه که استاد زده بود؟
3-معمولا کی وصعیت استادها از نظر فاند برای پاییز2016 مشخص میشه؟
ممنون
معدل لیسانس پایینم رو در رزومه نزدم. استاد ازش پرسید و من جوابشو دادم دادم. بعد اینطور جواب داد:
I do not have any funded opening for a new graduate student for Fall but it may come up. As your CV looks good, I encourage you to review our admission requirements and apply for our if you are qualified. I am aware that BSc GPA is very important for our admissions but you may be able to explain to them why you fall below. In addition to possible RA positions offered by professors, you may be offered a TA position by our department. This will cover your tuition and living expenses for one year until you move to an RA position.
منم جواب دادم بهش اما الان بعد از یه ماه که ایمیل زدم که Graduate director، در مورد اهمیت معدل لیسانس، جوابی کاملا متناقص با حرف استاد زده گفت که اصلا معدل لیسانس توی دپارتمان ما برای پذیرش دکترا از فوق لیسانس مهم نیست.
1- به نظرتون استادی که دانشیار هست و این همه دانشجو گرفته، از سیاست دپارتمان خبر نداشته؟
2- من میخوام الان از استاد بپرسم که میتونه دانشجوی جدیدی بگیره یا خیر. میتونم ایمیل Graduate director رو براش forwardکنم. بدش نیاد چون دقیقا برعکس حرفیه که استاد زده بود؟
3-معمولا کی وصعیت استادها از نظر فاند برای پاییز2016 مشخص میشه؟
ممنون