25-08-2015, 09:15 PM
(07-08-2015, 01:28 PM)z.f نوشته: سلام
من واسه مستر از دو تا از دانشگاههای آلمان پذیرش دارم و باید زود انتخاب کنم. لیسانس فیزیک دارم و فوق هم ژئوفیزیک خوندم الان دوباره واسه مستر میخام برم:
1- Physics of Earth and Atmosphere , University of Cologne
2- Marine Geoscience, University of Kiel
با توجه به بین رشته ای بودن هر دو و اینکه به هر دو علاقه دارم، میخام با توجه به آینده کاری و تحصیلی و البته هزینه زندگی انتخاب کنم چون با خرج خودم میرم.
ممنون میشم اگر کسی در این دانشگاهها باشه و راهنماییم کنه چون زیاد وقت ندارم.
نمیدونم پستی که جوابش رو میدم بکار شما میاد با خیر.
اما با توجه به این که زمینه کاری و گرایش یکی هست من تنها شانس رو به دانشگاه کلن بواسطه قدمت و اعتبارش نسبت به دانشگاه کییل میدم. (اما به مراتب هزینه کلن از کییل بالاتره، اما خب بعد شانس کار هم احتمالش بالاتر)
در خصوص زندگی مسلماً شانس پبدا کردن کار و زندگی بهتر (نه اینکه سایر مناطق المان بد باشن) در غرب المان مناسبتره. اب و هوای مناسب شهرهای با تمرکز جمعیت بالا و قرار گرفتن کمپانی های متعدد در این بخش از کشور رو میشه اشاره کرد. از نظر من شانس گرفتن کار کمی بهتره خب حالا میشه با کمی دید اقتصادی هزینه زندگی رو هم پوشش داد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public