29-12-2015, 12:12 AM
(28-12-2015, 03:59 AM)nasim1234 نوشته: من اگر جای شما بودم اول مستر میگرفتم و بعد وارد بازار کار میشدم.خیلی نسیم خانوم
دلایل:
شما در دو سال تحصیل وقت دارید کورس های مرتبط پاس کنید و مهارت های لازم رو کسب کنید. از جمله زبانتون رو تقویت کنید. (حتی اگرزبانتون عالی هست بودن در محیط واقعی متفاوت هست و شک نکنید چیزهایی برای یادگیری پیش روتون هست)
داشتن مدرک تحصیلی از یک دانشگاه در آمریکا تاثیر مثبتی در کاریابی داره. ضمنا برای خیلی از مشاغل نیاز به توصیه نامه دارید که استاد مستر میتونه ریکام خوبی به شما بده.
میتونید کارآموزی های مرتبط برید و این طور شانستون رو برای شغل بهتر بالا ببرید. توجه کنید که کارآموزی دوره مهمی هست که خیلی از مواقع کمک میکنه فرد بتونه وارد شرکتی بشه که اگر در حالت عادی تقاضا میداد درخواستش رد میشد.
اینجا چند تا سوال پیش میاد
اول اینکه دانشگاهها در مقطع مستر دروسی که ارایه میدن چقدر کاربردی هست.( میدونم سبک دانشگاههای اونجا با ایران کاملا متفاوت هستش و بسیار کاربردی تره ولی میخوام یه مقایسه ای بکنم با تجربه ای که در عمل میتونم در محیط کار کسب کنم)
دوم اینکه با روزمه ای که دارم احتمال فاندم کمه.معمولا برای یک دانشجوی فول تایم چقدر وقت آزاد هست تا بتونه در بیرون از محیط دانشگاه یا تو خود دانشگاه مشغول به کار پاره وقت بشه و هزینه هاشو جبران کنه. چون قسمت اعظم پولم برای پرداخت شهریه از بین میره.
در آخر اینکه یادمه جایی خونده بودم که احتمال پیدا کردن کارآموزی کمه و نباید زیاد روش حساب کرد.