29-12-2015, 12:36 PM
(29-12-2015, 12:18 PM)roia نوشته: سلام
من می خوام این ترم برای phd اپلای کنمو خواستم بدونم که الان به اساتید میل بزنم برای گرفتن RA , TA دیر شده؟ من تا به حال در حال دادن امتحانات تافل و GRE بودم و متاسفانه فکر می کردم که حتما اول باید نمره زبان هامو بگیرم بعدش میل بزنم به اساتید ولی الان متوجه شدم که از قبلش باید مکاتبه رو شروع می کردم.
آیا می تونم اول اپلای کنم بعد از پذیرش به اساتید میل بزنم برای گرفتن فاند؟ اصلا اون موقع ظرفیتی براشون باقی می مونه؟ یا فکر می کنید که دیر شده و کلا بزارم برای سال دیگه
@Torkan
درود
دوست عزیز کدوم کشور؟ اگر منظورتون ایالات متحده است که بله تقریبا دیر شده. بایدی در ایمیل زدن به اساتید وجود نداره. شما هر موقع دلتون خواست میتونید ایمیل بزنید ولی قاعده کلی اینه که معمولا چند ماه مونده به ددلاین ایمیل زدن رو شروع میکنند ولی خوب شما بعد اپلای هم میتونید ایمیل بزنید مشکلی نیست ولی باز احتمال اینکه اون استاد فاندش رو مشخص کرده باشه واسه سایرین هست.
کانادا هم همینطور.
اگر سایر کشورها مد نظر است به ددلاینش نگاه بکنید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.