29-12-2015, 11:20 PM
(22-05-2015, 02:42 PM)dr.mahak نوشته: سلام دوستان
در ارتباط با رشته های علوم پزشکی اگر در زمینه ای ایده بکر و حرف تازه ای برای گفتن داشته باشیم ایا اگر خودمان به تنهایی مقاله بنویسیم بهتره یا از استادی بخواهیم که اسم او هم در مقاله بیاد؟
اخه ببینید فرضا من در زمینه قلب مقاله ای خوب نوشتم.این مقاله تو یه ژورنال خوب خارجی هم چاپ بشه بعد نمیگن خوب چرا این شخص هنوز سال 2 پزشکی است داره یه مطلب تخصصی از قلب میگه ؟!
ولی فرضا اگر اسم استادم که متخصص قلب هست تو مقاله بیاد نشون میده نویسنده های مقاله یکی شون تخصص مربوطه را داره
سوال من اینه که ایا مورد اول بهتره یا دوم؟
میدونید چون ایده های خوب و تازه ای برای مقاله نوشتن دارم و استاتید گرامی بدون هیچ زحمتی میخوان اسمشون تو مقاله اورده بشم من میخوام فقط خودم به عنوان دانشجوی سال دوم پزشکی تو مقاله ثبت بشه اما نگرانی من اینه که نکنه این مساله یه امتیاز منفی تلقی بشه
سلام
در مورد نوشتن مقاله کار به همین سادگی هم نیست که شما ایده رو بتونید به تنهایی به یک مقاله ی علمی تبدیل کنید، بنابراین توصیه ی من اینه که با اساتید مورد اعتماد کار خودتون رو انجام بدید و سعی کنید که اونها نقش راهنما رو در پژوهش برای شما داشته باشن نه مجری!!این برای مقالات original هست اما اگر بخواهید مقاله ی مروری یا letterدر موردی موضوعی بنویسید بدون استاد هم میشه این کار رو انجام داد البته دونستن آنالیز دیتا در نوشتن مقاله ی مروری بسیار لازمه.
موفق باشید
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت.......
نازلی
بنفشه بود،گل داد و مژده داد:
(زمستان شکست)! و رفت......
جست و ....... رفت.......
نازلی
بنفشه بود،گل داد و مژده داد:
(زمستان شکست)! و رفت......
....listen