(29-12-2015, 12:50 AM)amantedespañol نوشته: من اسپانیا رو انتخاب می کنم. ضرب آهنگ زندگی آرومتر از باقی اروپاست. زیر ساختهای بسیار خوبی داره. طبیعتش بسیار زیباست و به نظرم تا حدی به ایران شبیه و دست آخر مردم خون گرم و شاد.
زبانش رو هم تا حالا در حد خوبی یاد گرفتم ولی با توجه به فرهنگ غنی و جذاب و همچنین گستره کاربردش (بیش از بیست کشور دنیا) هنوز هم دلم نمی آد کلاسهاش رو رها کنم.
سلام دوست عزیز . من فکر میکنم یه مشکلی وجود داره . یه نفر نباید اینقدر دلبسته و یا وابسته به فرهنگ و یه کشور شه .
آیا شما از نزدیک تجربه کردین ؟ چقدر زندگی کردین اونجا ؟
مثلا یه نفر عاشق روسیه بود میگفت اونجا سوار اتوبوس میشی همه چشماشون رنگی و زیباست آدم کل کشورشون رو زیبا میبینه فرهنگشون زیباست و (حتی دانشگاه نرفته بود فقط بار ) ... هر کس به خاطر بعضی دلایلی کشش پیدا میکنه نسبت به یه فرهنگ و یا کشور .
من نتیجه گیری که کردم اگر آدم اینقدر کشش پیدا کنه به یه کشور خاص بر اساس یک سری باور های اشتباه این کشش ها ایجاد شده .
چون حقیقتات مهاجرت برای من یه حرکت بزرگ در زندگیم محسوب میشه سعی کردم به کمک خدا از روی هیجان و یا تعصب تصمیم گیری نکنم .
البته کلی صحبت کردم و منظورم خود شخص شما نبود . تقریبا هر کشوری بجز جهان سوم ها فرهنگ خوبی دارند .