01-01-2016, 04:54 PM
(01-01-2016, 12:07 PM)مهمان نوشته: سلام
یک نفر اینجا سوالی پرسیده بود که کسی جواب نداد و الان که اومدم ببینم جواب چی بوده اون سوال کلا نیست.
سوال من هم بود. میخواستم ببینم ثبت نام تافل برای روز 19 مارچ ساعت 12:30 (۲۹ اسفند- تعطیل رسمی و یک روز قبل عید- ساعت 12:30 ظهر ) مشکلی داره؟ اشتباهی این روز رو باز کردن و کنسل میشه امتحان؟
با تشکر
سلام، اشتباهی تاریخ برای آزمون باز نشده چون تاریخ های آزمون بر مبنای تقویم میلادی هست و ets چک نمی کنه که این تاریخ مصادف با شب عید ایرانی هاست. امسال در مورد آزمون GRE Subject هم همچین موردی بود که یکی از تاریخ هاش مصادف با روز عاشورا بود و پیگیری من برای تغییر تاریخ به یک روز بعدش هم نتیجه نداد. سنجش گفت خودش هم به ets پیشنهاد تغییر تاریخ آزمون داده و ets قبول نکرده و من به ets هم ایمیل زدم پاسخ این بود که تاریخ دیگه ای امتحان بدم که میشد سال بعد بهار!
اگر حتما باید این تاریخ امتحان بدید به نظرم مشکلی پیش نمیاد و احتمالا این حسن داره که سنتر اون روز خلوت باشه و شما بهتر هم تمرکز کنید. امتحان هم معمولا صبحه و 29 اسفند معمولا از 10 صبح به بعد شلوغه. با این همه باز هم می تونید محض احتیاط برای اینکه دیر نرسید زودتر از خونه برید بیرون.
ولی اگر می تونید دیرتر امتحان بدید صبر کنید تاریخ های جدید باز بشه.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.