02-01-2016, 04:05 PM
(24-09-2014, 11:42 AM)neo1992 نوشته: سلام به همه دوستان
من بعد سه چهار ماه خوندن رفتم امیر بهادر امتحان دادم تافل آزمایشی و با کمال تاسف شدم 92 و حتی ازین قضیه بدتر اینه که رایتینگ شدم زیر 20 و نمره 17 گرفتم الان نمیدونم چی کار کنم در مورد رایتینگ
از کجا بدونم دارم پیشرفت میکنم ؟ اصول رایتینگ درست و از کجا یاد بگیرم
عید امسال میخوام تافل بدم![]()
به هر حال ازین دوستمون که گذشت! ولی برای کسانی که امتحان تافل آی بی تی دارن یه پیشنهاد دارم (برای رایتینگ):
ببینید دوستان، نه لازمه شما تمپلیت حفظ باشید، نه لازمه حتی تمپلیت آماده کنید!
اول اینکه شما میخواین از انگلیسی تو زندگی و تحصیل استفاده کنید، پس تمپلیت به درد نمیخوره و اگه هم سر جلسه احیانا به درد خورد، شما نمیتونید مثلا وقتی میخواین برین پیش استادتون یه ایده رو به صورت نوشتاری تحویل بدین، قبلش تو فروم ها دنبال تمپلیت ها باشین!
پس این قضیه رو به کلی به کلی بندازین دور (با احترام!)
رایتینگ آی بی تی دو قسمت داره:
Integrated
Independent
شما برای اولی، اول بشینین از روی کتاب دلتا، فقط تمرینهای این بخشو حل کنین، که یه سری الگو دستتون بیاد، چون معمولا تو این بخش شما میخواین بگین متن اینو میگه، اما استاد تو لکچر این قضیه توی متنو کلا نقض میکنه. همینو شما باید اول ده تا تمرینحل کنین تا دستتون بیاد چهخبره.
بعدش ویدئو نوت فول جوزف رو ببینین. که اون دانسته قبلی رو تکمیل کنین.
بعد ازون شروع کنین از کتاب دلتا، بعد کاپلان، بعد بارونز، بعد آکسفورد، بعد تی پی او و تمرینات واقعی رو با استفاده از اینایی که از این دو منبع اولیه یاد گرفتین حل کنین.
برای دومین قسمت، شما باید دو تا کتاب رایتینگ بارونز و Answers to all Toefl essay qustions رو تهیه کنین.
هر موضوع رو بخونین، بعد essay هاش رو از رو این دو کتاب پیدا کنین.
بعد هر جمله یا عبارتی که سخت به نظر میرسه، یا قشنگ هست رو یادداشت کنین، بعدش، بعد از خوندن اینا، بشینین درباره همون موضوع یه انشا بنویسین.
اوایل ممکنه ناامید بشین، یا خجالت بکشین! اما بعد حدود ده پونزده تا رایتینگ نوشتن، دست شما عادت میکنه، واقعا رایتنگتون سبکش عوض میشه.
به مرور بعداز حدود صد رایتینگ انقدر دستتون قوی میشه که خودتونم تعجب میکنین.
سعی کنین از قوائد کلی هم پیروی کنین، مثلا بهتره Independent رو پنج پاراگرافه بنویسین.
یه سری کلمات جدید هم باید بلد باشین. و یه سری phrase ها، که من پیشنهادم اینه که تو گوگل smart words رو سرچ کنین، یه وب سایتی میاد که کلی عبارت برای شروع پاراگراف، پایان اون، مترادف و.. داره که به مرور وقتی تو انشاهاتون استفاده کنین، دیگه بهشون مسلط میشین.
رایتینگ مثل هر مهارت دیگه ای تمرین میخواد.
اگه درست تمرین کنین، خیالتون راحت خواهد بود که تا چندین سال اینایی که خوندین خیلی کامل تو ذهنتون نقش بسته.
این تکنیکایی که گفتم تجربه خودم و چندین نفره.
ما همه به نتیجه رسیدیم.
شما هم میرسین.
چون ادما فرق میکنن با هم، ممکنه یکمی تو نحوه عملکردتون تغییر ایجاد کنین تا نتیجه بهتری بگیرین.
اما، روش یکیه: "تمرین"، "تمرین"، و در نهایت: "تمرین"!
برای همه دوستان عزیزم آرزوی موفقیت دارم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
!Never Give Up