03-01-2016, 05:19 AM
(03-01-2016, 01:35 AM)maryam.m نوشته: سلام
چند سوال دارم، امیدوارم که بتونید راهنمایی کنید. در ابتدا به این مورد اشاره کنم که من تافل ندادم و قصد دارم اول آزمون GRE بدم.
من شروع کردم به خواندن کتاب لغات 800essential words for GRE ونحوه خواندنم به اینصورت است که خودم فلش کارت های کاغذی درست می کنم و روش جعبه لایتنر رو پیش گرفتم.
جدا از لغت اصلی که باید یاد بگیرم با کلماتی هم در مثال ها برخورد می کنم که بلد نیستم و آن را در فلش کارت ها منتقل می کنم، این کار زمان زیادی از من می برد یعنی تنها لغات اصلی رو یاد نمی گیرم بلکه تعدادزیادی هم لغت یاد می گیرم. آیا این روش درست است؟ یا تنها به لغات اصلی توجه کنم؟ آخر اردیبهشت قصد امتحان دارم آیا می رسم به طور کامل تمام کنم؟ با این روش من 2 یا 3 برابر اون 800 لغت یاد میگیرم.
پیشنهاد چه کتاب دیگری برای لغات دارید؟
در جلوی کاغذ کلمه و در پشت آن معنی فارسی را می نویسم. آیا هم معنی آن را در جلوی برگه یا در پشت برگه کنار معنی بنویسم؟ و یا اینکه هم معنی در برگه دیگری نوشته شود؟
دوستی پیشنهاد کرده بود که در جلوی برگه کلمه و در پشت آن هم معنی و معنی کلمه و مثال نوشته شود. آخه حافظه آدم مگه می تونه این هم رو حفظ کنه؟ (با این فرض که در روز بعد با استفاده از روش لایتنر باید مرور کنی و بعضی از کلمات چند معنی هم داره)
بعضی از کلمات چند معنی داره، آیا تمام آن معانی رو باید یاد گرفت؟
استفاده از نرم افزار مناسبتر است و یا روشی که من برای یادگیری پیاده کردم (مزایا ومعایب)؟ با این دید که نوشتن در تثبیت یادگیری بسیار مهم است.
در نرم افزار هم همان سیستم لایتنر پیاده شده است؟
باتشکر
من 800 رو نخوندم. 1100 رو خوندم که به نظرم گزینه خوبی برای این امتحان بود. پست های قبلی رو با دقت بخونید تا با نظرات مختلف آشنا شین. در مورد لغات متن، من پیشنهادم اینه که تنها تک و توک لغاتی رو که به نظرتون پرتکرار و مهم میرسن رو وارد لایتنر و پروسه حفظ کنید، چون وقتتون خیلی هم زیاد نیست. فراموش نکنید که باید سریع لغات رو به یه حد معقول برسونید و مشغول تست زدن بشید. تست زدن خیلی مهمتر از صرفا لغت حفظ کردنه.
بله در پشت برگه باید معانی و مترادف های احتمالی و مثال رو داشته باشین. بهتره که معنی لغات رو به انگلیسی و در بستر مربوط به خودش و در مثال یاد بگیرید. اتفاقا در امتحان GRE از معانی دوم و سوم یک لغت که مهجورتر هستن هم استفاده میشه. بهترین کار براتون اینه که یه نگاهی به سبک سوالات بندازید تا دستتون بیاد در چه سطح و سبکی هستن.
نرم افزار بهتره چون سریعتره. هم مرورش و هم وارد کردن لغات میتونه سریعتر از روش دستی باشه. در هر حال انتخاب با شماست. بله در نرم افزارها هم همون سیستم هست (جی ممورایز و آنکی معمولا استفاده میشن)
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا