03-01-2016, 06:49 PM
(03-01-2016, 06:28 PM)raminz نوشته: سلام بچه ها،
من مدارک ترجمه شده لیسانس رو با مهر مترجم دارم ولی تآییدات دادگستری و وزارت امور خارجه رو ندارن.
امروز مدارک رو برده بودم علم و صنعت که تو پاکت دانشگاه مهر و موم بشه، گفتن بدون تأییدات نمیشه! (در صورتیکه مثلاً امیرکبیر خیلی راحت میزاره تو پاکت بدون تأییدات هم)
حالا سوال من اینه: من عجله دارم و خودم میخوام این مدارک رو ببرم تأیید دادگستری و وزارت خارجه. از دوستان کسی میدونه دقیقاً مراحل کار چیه؟
خیلی ممنون
این کارمندهای علم وصنعت برای خودشون دنیای قانونگذاری جالبی دارن.
من رفته بودم کارنامه رو مهر و موم کنم تو پاکت، خانمه گیر داده بود که ما 2 تا بیشتر نمی گذاریم تو پاکت...
هرچی هم یکی ب دو می کردیم فایده نداشت آخرش گفت 3 تا (غر می زد که برای 1 نفر که کار را انجام بدی بقیه هم خبر دار میشن- حالا من هم برای راضی کردنش می گفتم من اصلا با کسی در ارتباط نیستم و 6 ساله فارع التحصیل شدم و این حرفا... تو را خدا وضعیت رو داشته باش.)
خیلی هم شیک می گفت دوس داری با رئیسمون هم صحبت کن اونم همینو میگه. خلاصه ما آخرش راضیش کردیم 5 نسخه ما رو بگیره بگذاره اونجا شاید رئیسش دستورشو داد. هفته بعد آمدی تحویل بگیرم دیدم اون خانمه نیست. کا را هم انجام نداده بود اصلا. همکارش خیلی خوش اخلاق امد نشست کار منو انجام داد و 5 نسخه من و 5 نسخه خانم را سیل کرد داد دستمون.
دوباره ببر. شانس بیاری خود خانمه نباشه و یا اخلاقش خوب باشه.