04-01-2016, 12:46 AM
(03-01-2016, 12:33 PM)مهمان نوشته: سلام همسرم بعد اتمام تحصیل روی opt هست و من هنوز روی f1. اگر قصد رفتن به ایران و گرفتن ویزا برای برگشت داشته باشن روی همون f1 و opt خودش ویزا میدن یا ممکنه اصلا ویزا ندن یا روی f2 وابسته به من ویزا بدن. لطفا اگر تجربه ای داری راهنمایی بفرمایید.
ممنون
اگر همسر شما روی opt باشند (یعنی که EAD کارت دارند) ولی هنوز سر کار نرفتهاند یا پیشنهاد کاری از جایی نداشته باشند و از امریکا خارج بشوند، opt ایشون خاتمه پیدا میکنه و دیگه نمیتونند با opt وارد امریکا بشوند. اما اگر ایشون مشغول به کار هستند یا پیشنهاد کاری دریافت کردهاند میتونند خارج بشوند و روی همون وضعیت opt ویزا ورود دوباره بگیرند. البته به خاطر مشکلات متداول ویزا و مسائل خاص ایرانیها و عدم وجود ضمانت در گرفتن ویزا، در هر حال توصیه نمیشه که با وضعیت opt از امریکا خارج بشوند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.