04-01-2016, 08:10 AM
(04-01-2016, 07:26 AM)yalda2 نوشته: سلام.
این تاپیک دیگه فعال نیست؟![]()
دوستان راستش من الان تو مسیر اپلای کردن هستم ولی بخاطر شرایط سنی و تاثیرش در ازدواج دو دل شدم! من الان 28 سالمه و تا شرایطم جور بشه احتمالا حدودا 30-31 سال میشماگه بگم ازدواج برام مهم نیس دروغ گفتم چون به شدت عاطفی هستم و تمایل به داشتن بچه هم دارم در آینده.ولی از شرایط ازدواج در ایران هم خیلی مایوس شدم چون با توجه به طلاقهایی که اتفاق می افته و مساله ی خیانت که این روزا خیلی در بین زوجین باب شده اصلا تمایلی به ازدواج در اینجا رو هم ندارم.
حالا دوست دارم نظر شما دوستان رو بشنوم با توجه به سنم آیا خیلی ریسک میکنم و احتمال داره که دیگه نتونم ازدواج کنم یا حداقل برای سن باروری مشکل پیدا
کنم؟؟خانمهایی که این راه رو رفتن یا تصمیم برای اپلای کردن دارن و شرایط سنی نزدیک یا مشابه به من رو هم دارن لطفا نظرشون رو بگن.ممنون.
من راه مشابه رو نرفتم که بتونم دقیق راهنمایی کنم. من و همسرم ایران ازدواج کردیم و در ابتدا ایشون فقط دانشجو بود. من ویزام همراه بود.
اگر بعد ا اپلای شهری برین که ایرانی زیاد داره خب شانس ازدواج رو دارین. حالتی که مشکل میخورین اینه که بخواین همسر خارجی پیدا کنید. نشدنی نیست اما چیزی که من بین همکارام میبینم افراد خیلی دیر به ازدواج فکر می کنن. مثلا یه آقای ۲۷ ۲۸ ساله تو مایه های ۳۵ رو مناسب ازدواج میدونه. ضمنا شما وقتی دانشجو بشین اطرافیانتون اکثرا دانشجو هستن و شرایط مالی دانشجو طوریه که خیلی راحت نمیتونه به ازدواج فکر کنه. هم از لحاظ زمانی و هم از لحاظ مالی.
در مورد ازدواج با آقای ایرانی نکته جالبی که دوست دارم بدونین اینه که متاسفانه همون دیدگاهی که در ایران هست اینجا هم هست. یعنی آقایون اغلب دنبال خانم متولد آمریکا (حالا هر کشوری باشه میشه متولد همون کشور مثلا متولد کانادا) یا خانم ایرانی ثروتمند هستن. هستن افرادی که هنوز معیارهایی مثل اخلاق و سازگاری روحی رو در نظر دارن اما ارتباطاتی که من تا الان دیدم به شدت تحت تاثیر پول و امکان اقامت بوده. پس اگر متولد ایران هستین و خیلی هم ثروتمند نیستین ممکنه کمی سخت تر بشه پیدا کردن فرد مناسب.
به همه اینها این نکته رو اضافه کنید که آزادی های موجود این امکان رو به افراد میده که تصمیم بگیرن مدتی در قالب دوست و نه همسر با هم زندگی کنن. پس اگر فرد معتقدی هستین یا چنین گزینه ای به نظرتون غیر منتطقیه پس باز یه سری از گزینه ها حذف میشن.
طبق تجربه اندک من در آمریکا در این دو سال افراد مذهبی در هر شهری یک کامیونیتی مختص خودشون دارن و مشابه ایران بین افراد مذهبی تشابه اعتقادات یکی از فاکتورهای مهمه. با توجه به اینکه اغلب خانم های محجبه متاهل اپلای می کنن برای خانمی که محجبه هستن شانس ازدواج کم نیست بین آقایون مذهبی.
در کل ایران و خارج از ایران خیلی فرقی نداره از این نظر. خصوصا برای خانم ها که طبق فرهنگ ایرانی انتخاب شونده هستن نه انتخاب کننده. توصیه من اینه که شهری برین که ایرانی زیاد داره و بقیش هم دیگه به آینده بستگی داره.
موفق باشید