05-01-2016, 03:22 AM
نقل قول: سلام
این مسیله بیشتر واسه ماهایی صادق هست که تو سن های بالاتر اپلای می کنیم (خودم ۲۸ سال). اگر کسی تو ۲۴ سالگی یا کمتر میره که فکر نکنم همچین چالشی رو داشته باشه. حداقل یک مدتی میشه که ذهن خود من درگیر هست. نتیجه ای که خودم گرفتم این بود که حداقل تا مشخص شدن وضعیت فاند و ویزا نمیتونم هیچ تصمیم درست یا حتی غلطی بگیرم! جدای از اینکه حالا بعد مشخص شدن این موضوع یک چالش دیگه هم پیش میاد: اینکه تو یک زمان محدود ( ۲ ماه شایدم کمتر) اصلا نمیشه ازدواج کرد مگر اینکه از قبل کسی بوده باشه ...
راه دوم هم که رفتن به جایی هست که ایرانی داشته باشه (یا حداقل مردمانی از یک کشوری که از نظر فرهنگی و دینی تفاوت چندانی با ما نداشته باشند. مثلا کردهای ایران با کردهای سایر کشورها یا ترک های ایران با ترک ها ترکیه یا آذربایجان ...)
روش دوم کلا منطقی تر هست ولی احتمال کمتری داره که یکی رو پیدا کنی همه جوره دوستش داشته باشی و در همه حال. به هرحال دامنه انتخاب خیلی کمتری خواهی داشت...
چالش دوستای خود بنده تو آمریکا (پسر هستند) همین هست که الان تنها هستند و دنبال کسی که بتونن باهاش ازدواج کنن ولی حتی گذینه ای هم ندارند.
این مسله رو معمولا میگن واسه دخترها سختره! من قبول ندارم. در اینکه تعداد پسرهایی که از ایران میرند بیشتره شکی نیست. هر دختری که از ایران میره مورد توجه قرار خواهد داشت و حق انتخابشونم بنظرم خیلی بیشتر از پسرها هست. چون تعداد پسرها بیشتره
سلام.ممنون از پاسختون.
به نظر من هم تصمیم گیری قبل از خروج از ایران برای ازدواج نمی تونه گزینه ی خوبی باشه چون به قول بعضی از دوستان تصمیم گیری برای مهاجرت خودش به اندازه ی کافی تصمیم بزرگ و پر استرسی هست .از طرفی هم پیدا کردن فرد هم مسیر و هم دیدگاه اگر غیرممکن هم نباشه بسیار دشوار هست. در مورد اینکه دخترها کمتر از ایران خارج میشن با شما هم عقیده م که میتونه خودش شانس ازدواج رو برای دخترها بیشتر کنه. ممنون که به این جنبه هم اشاره کردین.