(06-01-2016, 12:01 AM)Abyss نوشته: من باید هرچه سریعتر ریزنمراتم رو تا جایی که تاحالا پاس کردم رو برای دانشگاه آمریکا پست کنم اما دانشگاه این مدرک رو آفیشال می خواد و منظورش داشتن مهر و امضاست. دانشگاه من یه غیرانتفاعی معمولی هست، نمی دونم برم بهشون بگم این کارنامه ی من رو مهر کنید قبول می کنن یا نه. نمی دونم قانونی هست که اون ها رو از همچنین کاری منع کنه یا مسئله ی اصرار و سماجت منه که میتونه رهایی بخش باشه ؟
کاملا قانونی هست
شما شهریه جرا میدین به دانشگاه؟!
شما باید برید به امور دانشجویان بگید من تا اینجا کارنامم رو میخوام اونم با مهر رسمی آموزش.
بعد این رو که مدارک رو برای ترجمه رسمی کدوم اداره تایید میکنه دقیقا در جریان نیستم، این رو از دارالترجمه بپرسین یا سایر دوستان اینجا کمک کنن. اگر وزارت علوم میکنه که سریع باید پرونده در سایتش تشکیل بدید و باقی کارها رو انجام بدید تا اون رو تایید کنن ببرید واسه ترجمه رسمی.
البته سماجت در ایران حرف اول و اخر رو میزنه ولی این کار شما کاملا قانونی هست. حتی در دانشگاه سراسری کسی که روزانه خونده میتونه با پرداخت تعهد تا جایی که یعنی ترمی که خونده نمرات رو بگیره.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.