06-01-2016, 12:41 PM
(05-01-2016, 08:52 PM)reza.tasoji نوشته: سلام؛ ویزای eb3 بادرآمد تقریبی 1300 دلاری به مدت یک سال تعهد مینمایی آیا این نوع ویزا اولا شدنی است وبا این پول قابلیت یک زندگی متوسط و موقت برای خانواده 3 نفره هست وبرای شرکت در کارشناسی ارشدرشته های مدیریت بعداز آن امکان دارد چراکه سقف سنی وجوددارد و ویزا برای سن 40 سال سفارت نمیدهد واگر مثبت است شهریه
ان چند دلار است وسوال
اخر شرکتی گفته با ویزای توریستی ورفتن به ان جامیتوان باوکیلیمان میتوان بامقداری هزینه اقامت گرفت
ایا شدنی هست باتشکر.
شما تقریبا در هیچ جای امریکا با درآمد ۱۳۰۰ دلار در ماه نمیتونید یک زندگی متوسط برای یک خانواده سه نفره داشته باشید و حتی در شهرهای نسبتا ارزان امریکا به چیزی حدود دو برابر این پول نیاز خواهید داشت. اگر فکر میکنید درآمد شما این مقدار خواهد بود، من اکیدا توصیه میکنم که مقدار نسبتا زیادی پول همراه داشته باشید.
شما بعدا میتونید در رشتههای مثل MBA تحصیل کنید، ولی در اغلب موارد باید شهریه رو خودتون بپردازید. هزینه گرفتن MBA بسته به دانشگاه متفاوته، ولی معمولا بین ۵۰ الی ۱۰۰ هزار دلاره و در بعضی از دانشگاههای خیلی مشهور مثل stanford حتی بیشتر از ۱۰۰ دلاره.
در جریان باشید که بسیاری از شرکتها هستند که با دادن وعدههای توخالی پول زیادی ممکنه از شما بگیرند و اگر نتونند برای شما اقامت بگیرند، کار خودشون رو به هر طریقی توجیه میکنند و در نهایت پول و وقت شما از دست خواهد رفت. گرفتن اقامت دائم امریکا با داشتن ویزای توریستی نزدیک به غیرممکنه. من به هیچ وجه روشهای این چنینی که ریسک بسیار زیادی رو داره، به شما توصیه نمیکنم. به خصوص اگر خانواده دارید، این کار میتونه ضربه عاطفی و روحی بزرگی به همه افراد خانواده شما بزنه. مهاجرت وقتی از طریق راههای قانونی و مطمئنش انجام بشه هم کار سختیه، وقتی بحث روشهای نه چندان قانونی و راههای غیرمتعارف پیش میاد سختیهاش رو چند برابر میکنه.
به نظر من اگر دنبال مهاجرت هستید، سعی کنید اول به دنبال کشورهای مهاجر پذیر مثل کانادا و استرالیا باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.