08-01-2016, 12:33 AM
(07-01-2016, 11:59 PM)over نوشته: سلام
رزومه یه شخص باید چه ویژگی هایی داشته باشه تا از نظر دانشگاه های مثل ام ای تی و برکلی و استنفورد جز بورسیه های AWARD محصوب بشه؟(برای رشته مهندسی مکانیک)
مثلا: 1)نمره ی تافل
2)نمره ی GRE
3)تعداد مقالات
4)اختراع
5)معدل کارشناسی و معدل ارشد
6)نرم افزار های رشته
7)..................
در مورد نمرات اغلب کسایی که برای دانشگاه های تاپ 10اپلای می کنن نمرات عالی دارن. تافل بالای ۱۱۰ و جی ار ای خیلی خوب (البته برای اینترنشنال طبیعیه که مثلا رایتینگ ۶ نباشه) معدل بالا و دانشگاه کارشناسی شناخته شده هم مهمه.
علاوه بر اینها ریکام ها خیلی مهمه. برای این دانشگاه ها اصلا ریکام های معمول جواب نمیده! مثلا ریکام نمره واقعا فایده نداره. حتی ریکام تی ای هم همین طور. سه ریکام یا حداقل ۲ ریکام قوی ریسرچ لازمه. من موارد خیلی زیادی (مثلا همسر خودم) دیدم که همه شرایط بالا رو داشت و باز هم MIT ریجکت شد و الان کرنله. منظورم اینه که صرف یه رزومه عالی هم تضمین نمیکنه پذیرش از این دانشگاه ها رو. کارآموزی در یک دانشگاه معتبر خارجی مثلا EPFL یه program کارآموزی داره که هر سال خودش اپلای داره وجود همچین دوره های کارآموزی خیلی مهمه. چون سایر رقبا خود آمریکایی و چینیا اگر هدفشون دانشگاه های برتر باشه حتما چنین کارآموزی هایی رو میرن حتی ممکنه یک ترم مهمان برن برکلی مثلا. یکی از همکارای من در دوره ارشدش در کره جنوبی یک سال مهمان شده برکلی و میگفت برای ام آی تی تا مرحله مصاحبه پیش رفته. خلاصه بخوام بگم در ریسرچ باید واقعا حرفی برای گفتن داشته باشه فردی که اپلای می کنه چنین جاهایی. اما ورود به این دانشگاه ها برای مقاطع بعدی راحت تره. مثلا دکترا رو در یه دانشگاه معقول خوندن و بعد برای فوق دکترا اپلای کردن به نظر راه خوبی میاد اگه هدف نهاییتون چند دانشگاه اول باشه. شما دانشگاه لیسانستون رو نگفتین؟ از شریف مکانیک پرینستون دیدم و برکلی. در کل نشدنی نیست اما تلاش زیاد میخواد و سابقه ریسرچ خوب. سیستم کمیته و انتخاب هم خیلی پیچیده هست طوری که مکاتبه با اساتید گرچه توصیه میشه اما جواب خوب از یک استاد باز تضمین کننده پذیرش نیست
توضیح بیشتر خواستین باز بپرسین تا اینجا که کلیات بود