08-01-2016, 02:52 AM
(08-01-2016, 01:05 AM)Atlantis نوشته: خواهش میکنم.
البته مورد شما همچنین نشون دهنده این هست که بدون تماس با اساتید هم میشه پذیرش فول فاند گرفت، درسته؟
راستی شما از بین دو دانشگاه Binghamton و Nevada--Reno کدوم رو انتخاب کردید؟ چون هر دو رو زدید selected to study
و سوال سوم اینکه میخواستم بدونم فاند 35K شما فلوشیپ بود برای سال اول؟
بسیار متشکرم
پائیز 2015 Binghamton و بهار 2016 Reno رو زدم که ویزا بگیرم و نشد.
بله
من تو binghamton جواب خاصی نداشتم (البته مدیر گروه گفته بود اپلی کن رزومت خوبه ولی بعدا خودش گفت پوزیشن ندارم.)
تو Colorado denver هم یه استادی گفته بود اپلی کن من شاید پوزیشن داشته باشم. بعد تو نامه پذیرش اسم یه استاد دیگه رو زدن که می خواد بهم RA بده. (قبلا به همین استاد ایمیل زده بودم جواب نداده بود)
کلا بیش از نیمی از قضیه فاند گرفتن شانسه. یه چیز جالب در مورد همین binghamton بگم: من به همه استادای گروه بیو که می خواستم باهاشون کار کنم ایمیل زدم یا گفتن پوزیشن ندارن یا گفتن من زمینه لازم رو ندارم. برای من هم اینجا خیلی مهم بود چون خانمم از اینجا فاند گرفته بودو من هم می خواستم شرایطم جور بشه. خلاصه دیگه به هر دری زده بودم و هیچ خبری هم نبود. اخرین استاد دانشکده زمینه کاریش "مکانیک پوست" بود که اصلا قرابتی با زمینه کاری من نداشت. اما اون هم مثل من ارشدش هوافضا بود. به عنوان اخرین نفر بهش ایمیل زدم. جوابمو داد و گفت جالبه که تو هم هوافضا بودی حالا می خوای بیو کار کنی. بعد گفت از فلان نرم افزار چی می دونی و ... خلاصه از من حمایت کرد تا مدیرگروه هم بهم TA بده.
من رد نمی کنم که فیت بودن زمینه تحقیقاتی آدم می تونه باعث فاند گرفتنش بشه (مثلا تو دنور استاده می خواست کار آیرودینامیکی بکنه که با کار ارشد من نزدیک بود.) اما گاهی شانس صرفا تعیین کنندس.
فاند من برای سال اول مجموع Tuition waiver و TA برابر 35 هزار تا بود. دریافتی من قرار بود برای 9 ماه TA برابر 17 هزارتا باشه.