08-01-2016, 06:24 AM
(08-01-2016, 01:44 AM)over نوشته: وقتی که دبیرستان بودم تافل امتحان دادم شد117 البته الان دیگه اعتبار نداره در کل از نظر زبان مشکل ندارم
سالی که من کنکور دادم شیمی کاربردی دانشگاه اصفهان رو اوردم ولی نرفتم و رفتم مکانیک دانشگاه ازاد نجف اباد الان ترم چهارم و معدلم 15.23 که میتونم تا پایان تحصیلاتم بیارمش روی 17.80. تا 18.20 تا الان در قید و بند درس نبودم ولی چون الان هدف پیدا کردم برام مهم شده
میدونم سخته ولی کلا من ادمی ام که هرچیزی بخواد بهش میرسه
دوتا کار به نظرم میرسه: 1) همین جایی که هستم ادامه بدم و شروع کنم مقاله نوشتن و شاید هم اختراع کردن و یاد بگیرم با نرم افزار های مورد نیاز رشته ام خوب کار کنم وخوب بخونم که ارشد برم شریف
2)برم دانشگاه پیام نور که وقتم ازاد تر بشه برای کار های بالا
اگه راهی به نظرتون میرسه واقعا خوشحال میشم بشنوم.....
من به این کلمه باور دارم که خواستن توانستن است و انجامش هم دادم موقعی که زبان میخوندم
به نظر من خیلی وقت صرف اختراع نکنین. همون تایم رو برای مقاله معتبر صرف کنید بسیار بهتر نتیجه میگیرید. البته این نظر منه.
در مورد ارشد هم بسیار خوبه که یکی از چند دانشگاه شناخته شده رو برید که برای اپلای کمی کار راحت تر بشه.
در پایان هم درس خوندن در دانشگاه های معروف هدف خوبیه اما خیلی موضوع رو برای خودتون حیاتی نکنید. بسیاری افراد در دانشگاه های معمولی درس خوندن و الان در شرکت های معتبرمشغول کار هستن یا دکترا رو جای معمولی گرفتن و فوق دکترا رو جای بهتر. راه های زیادی برای موفق شدن هست. امیدوارم به خواسته هاتون برسید.