11-01-2016, 10:47 AM
(10-01-2016, 10:51 PM)onerepublic نوشته: سلام و عرض ادب به همه ی دوستان
من متوجه شدم در تمام دانشگاه های چین و بورسیه های که از طرفه دولت چین ارائه میشه چند تا مورده میخواند تا پروندتا بررسی کنند
1. ریزنمرات
The original or the notarized degree certificate or proof of education in academic institution (need to submit original or notarized degree certificate after being awarded), and academic transcript. The degree certificate and academic transcript must be officially sealed. All the original or notarized ones will be permanently kept in students' archives by the university.
این مطلبی که اشاره شده در بالا دقیقا به چه معناییه؟
2. کپی صفحات پاسپورت
وقتی به من برگه ی پذیرش ندادند من چطوری وثیقه بذارم مدرک آزاد کنم پاسپورت بگیرم و از این چیزا
دروود
دانشگاههای شرق اسیا با سیستم اموزشی ایران اشنا نیستند. شما تنها میتونی با دانشگاه مکاتبه کنی و بگید که برای گرفتن پاسپورت نیاز به چند ماه زمان دارید ببینید بهتون مشاوره یا پیشنهادی دارن یا خیر!!!
1- مورد اول مدراک ریزنمرات و دانشنامه شماست. وقتی شما مدارک خودتون رو هنوز اماده نداری چطور انتظار گرفتن پذیرش داری؟ باید ریزنمرات داشته باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public