11-01-2016, 11:04 PM
(11-01-2016, 01:34 PM)nasim1234 نوشته: زمان بندیتون خوبه.
چند تا سوال
چرا تافل بعد از GRE؟ و چطور اینهمه فاصله؟ اصولا GRE امتحان سخت تری هست و اگر قرار به زمان بیشتر باشه برای اون زمان بیشتری لازم دارید.
توصیه من اینه هر دو رو به شهریور یا نهایتا مهر ماه منتقل کنید. نیاز نیست خیلی زود GRE بدید و بهتره تافلتون به آبان نکشه چون ددلاین های 1 دسامبر نزدیک میشه و خیلی سرتون شلوغ میشه. من خودم هر دو بار تافل رو دیر دادم و اذیت شدم از نظر مشغله!
منظورتون از ارسال مدارک در این زمان شانس رو کاهش میده چیه؟ شما طبق ددلاین ها اپلای می کنید. مادامی که به موقع بفرستید شانستون کم نمیشه. یعنی زمان ارسال مدارک خیلی ربطی به شانس نداره. فقط اگه دیر بشه و ددلاینی رو رد کنید خب دیگه ممکنه دیر بررسی شه ئرونده یا اصلا بررسی نشه.
برای مکاتبه با اساتید هم نیاز به نمره تافل ندارید. حداقل در تابستان نیازی ندارید. اوایل شهریور که بدید تافل رو کل وقت دارید تا آخر آبان ایمیل بزنید. هر چند تابستان هم ایمیل بزنید خوبه. گرچه تابستان درست جواب نمیدن!
برای SOP همین امروز یه فایل در گوگل داک درست کنید و هر موقع چیزی به ذهنتون میرسه یا جایی مطلبی میخونید نکته ای هرچی که جالبه درش بنویسید. این باعث میشه بهترین SOP ای که میتونید رو بنویسید. البته در جمع آوری نکات جالب وسواس نداشته باشید. هدف اینه که آبان نخواید از صفر شروع به نوشتن کنید. اگر الان زوده به نظرتون این کار رو از عید 95 شروع کنید.
ریکام ها خیلی مهمن. اگر بتونید حداقل 2 ریکام ریسرچ داشته باشید خیلی بهتره تا یک ریکام ریسرچ. دامنه ریسرچتون رو گشترش بدید. به آزمایشگاه های دیگه ملحق بشید یا در همین آزمایشگاهی که هستید (فرض کنیم الان در حال ریسرچید) پروژه های بیشتر بردارید. اگر دستیار کسی هستید از استاد بخواین براتون پروژه فردی تعریف کنه تا بتونید هم ریکام بهتری بگیرید هم SOP بهتری بنویسید.
هر سوال دیگه ای بود حتما بپرسید. در کل برنامه ریزیتون خیلی خوبه
از راهنماییتون متشکرم
دلیل اینکه اول قصد دارم gre رو بدم به دلیل سخت تر بودنش هست و انرژی زیادی از آدم می بره و از اونطریق کار برای تافل راحت میشه، چند هفته ای هم هست که شروع کردم به خوندن. فکر می کنم 4 یا 5 ماه خوندن برای هر آزمون منطقی باشد.
یعنی با توجه به تجربه شما برای تافل 3 یا 4 ماه مطالعه کفایت می کند؟ که به این اشاره داشتید حداکثر تا آخر مهر آزمون رو بدهم.
و در مورد سوال دیگر شما، در یکی از پست های این انجمن خوانده بودم که اگر زودتر مدارک را ارسال کنید، شانس گرفتن مبلغ بیشتری برای فاند دارید. می خواستم صحتش رو از سایر دوستان هم بپرسم.