(13-01-2016, 03:51 PM)iman7 نوشته: سلام متین جان
اولین نشونه به نظرم اینه که کانادا برای دکترا مدرک ارشد رو می خواد و دکترای مستقیم نداره (یا من ندیدم - البته تو McMaster جز ملزومات معدل کارشناسی رو نوشته بود برای دکترا- احتمالا محدود باشه)
تو وبسایت دانشگاه ها که می گشتم اکثرا جز حداقل های پذیرش برای دکترا، معدل ارشد رو نوشته بودن و برای ارشد، معدل کارشناسی رو خواسته بودن. (مثلا Concordia - Dalhousie - Western Ontario و Ryerson رو یادم هست) در حالیکه تو امریکا معمولا فقط می نویسن معدل یا می گن معدل کارشناسی مثلا 3 از 4.
دومیش هم نتایج پذیرش و فاند سالهای اخیر - مثلا 3 مورد زیر در سال 2015 برای دکترا: (اولین دانشگاه کارشناسی هست و داخل پرانتز معدل)
1- Electrical Engineering
UBCO
بیرجند (15.75)
تبریز (17.67)
2- Civil Engineering
Waterloo
(14.41) Bu-Ali Sina University
(15.96) IUST
3- Biomedical Eng
Montreal Polytechnique
(14.8)IUT
(16.2)SUT
یا سه مورد زیر برای 2014:
1- Electrical Engineering
university of windsor
ارومیه (13.21)
صنعتی بابل (18.41)
2- Mechanical engineering
University of Victoria
(13.54) IUST
(17.5) SUT
3- Mechanical engineering
University of Manitoba
شهرکرد (15.31)
علم و صنعت (18.12)
یا سه مورد زیر برای 2013:
1- Mechanical Engineering
University of Toronto
دانشگاه صنعتی اصفهان (15)
(18) Ryerson University
2- Mechanical Engineering
University of Alberta
صنعتی اصفهان (14.37)
علم وصنعت (17.31)
3- Civil Engineering
University of Saskatchewan
(12.21) urmia university
(18.74 Kharazmi
دوست خودم هم رفت Dalhousie برای مکانیک. معدل لیسانس 15 و ارشد 18 (دقیقش یادم نیست)
همه مثالها از مهندسی بوده (البته به فرض اینکه دوستان نتایج پذیرش رو درست وارد کرده باشن) - تو امریکا مثال مشابه این البته هست اما امریکا GRE داره و اونجا می تونه اثر مثبت GRE باشه. البته در نهایت همون بحث رقابت تعیین می کنه.
شما چه مشاهداتی داشتی مگه؟
درود بر شما
متاسفانه نتایج پذیرش به هیچ وجه نمیتونه معیاز خوبی باشه دوست عزیز. ولی در کل حرف شما درسته. من خودم یه مورد عینی سراغ دارم که برای خودم هم عجیب بود ولی بعدا فهمیدم ظاهرا بعضی اوقات رکام خیلی میتونه تاثیر مستقیم داشته باشه. ایشون در مقطع لیسانس مقاله هم که نداشتن ولی برای ارشد اونم با فاند پذیرش گرفتند.
معدل حدودا 15.50
رشته مکانیک
گرایش سیالات
دانشگاه تبریز
تافل 102
دانشگاه Toronto
کمی بیشتر از عجیبه نه؟!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.