16-01-2016, 05:17 PM
(16-01-2016, 04:46 PM)Shihan نوشته: بنده از این جهت گفتم که وقتی شما ارزیابی دکتری از ایران رو برای دانشگاهی در المان ندارید چطور میتونی با فوق گرفتن و رفتن به اونجا گرایش و مقطع رو تغییر بدی و دکتری بخونی (با فاند کامل)؟!!! مگر اینکه دنبال بورس نباشی!!! به هر حال اگر دانشگاه اینطور گفته و حتماً پذیرش دکتری با فاند ارائه میشه اقدام کنید!!
آقای Shihan عزیز ببخشید اگر عصبانی شدید اگرم نشدید وجود این همه علامت تعجب ضرورتی نداره من چیز عجیبی نگفتم من توی هیچ کدوم از پست ها ننوشتم دنبال بورس یا فاند هستم هزینه های اروپا رو می تونم تقبل کنم. من لیسانس و فوغ لیسانس آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه فردوسی دارم و 3 مقاله نو حوزه سایکو لینگویستیکس به دلایلی این موضوع در آلمان بیشتر در فکولتی های روانشناسی و علوم تربیتی کار میشه در نتیجه پروپوزالی که من نوشتم طبق نظر اساتید بار روانشناسیش بیشتره. جالبه که طبق ای میل هایی که من فرستادم و فیدبکی که گرفتم اساتید گروه روانشناسی علاقه خیلی بیشتری به موضوع انتخابی من نشون دادند. ولی با توجه به اینکه من در دوره دکتری علاقه ای به تغییر رشته ندارم و بحث های زبان شناسی برام شیرین تره. به این فکر افتادم که برای مستر مدارکم رو برای دانشگاههای معتبر آلمان در زمینه رشته خودم بفرستم و تحت نظارت اساتید پروپوزالی مرتبط تر با بحث های زبان شناسی بنویسم و بعد از تایید استاد اگر شد مستر رو به دکتری تبدیل کنم. بازم ازینکه شما رو ناراحت و مجبور به فشردن دکمه علامت تعجب کردم عذر می خوام