17-01-2016, 04:22 AM
(16-01-2016, 04:48 PM)MAJID نوشته: سلام آقا بابک
@Babak فارغ التحصیل کارشناسی ارشد هستم . رزومه خوبی دارم اما گرفتن مدرک تافل و جی ار ای حداقل 1 تا 1.5سال طول میکشه.با توجه به اینکه اماده شدن برای اقدام به پذیرش و شروع تحصیل در خارج از کشور طولانی هست و 2 یا 3 سال زمان میبره به نظر شما خوندن دکترا در دانشگاه آزاد و بعد از اون اقدام به ادامه تحصیل در خارج از کشور در رشته مدنظر و متفاوت با دکترای داخل راهکار خوبی هستش ؟ از نظر مالی برای دکترای داخل مشکلی ندارم و دلیلم برای ادامه تحصیل بعد از دکترای داخل نبودن شانس جذب شدن به عنوان هیئت علمی به علت اشباع شدن این موقعیت در ایران و از بین نرفتن این زمان هستش.مرسی @Babak
راستش من از شرایط تحصیل دکترا در ایران اطلاعات زیادی ندارم، اما به هر حال فکر نکنم شما تو این فاصله زمانی ۲ الی ۳ سال که ممکنه زمان ببره تا بتونید در خارج از کشور درستون رو شروع کنید، بتونید دکترا رو در داخل شروع و به اتمام برسونید. ضمن این که گرفتن بیش از یک مدرک دکترا اون قدر هم ارزشمند نیست. شاید اگر در این فرصتی که دارید، بتونید کار تحقیقاتیای با استادهای دانشگاه انجام بدید که بتونید مقاله چاپ کنید، مفیدتر باشه و شانس پذیرشتون رو بهتر کنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.