(17-01-2016, 11:58 AM)over نوشته: دارید میگید اسم دانشگاه هیچ کاری نمی کنه و بعد به دلیل اینکه اسم دانشگاه من بده میکوبید تو سر رزومه من
من نمیگم اسونه ولی یکی از استاد هامون میگفت دوستی داره که با لیسانس از دانشگاه ازاد گناباد فول فاند از برکلی شد
درود
دوستان لطفا کمی آرامش داشته باشید. سر این گونه مسایل جر و بحث کردن در نهایت باعث سوتفاهم میشه.
جناب ایمان غرضی نداشت جناب over. ایشون نظرش رو گفت و در مورد اساتید ایرانی به خصوص کاملا درست گفتن.
یک مورد رو هم عرض کنم وقتی حرفی رو میزنیم بهتره با سند باشه. شما هم درست میگید ولی وقتی میاییم به طور کلی تعمیم میدیم ممکنه باعث امید واهی یا ناامیدی صرف بشه.
مثلا شما میگید از دانشگاه ازاد گناباد رفتن برکلی با فاند. این جمله ممکنه دوستانی که در سودای رفتن به top 10 از دانشگاههای ازاد و حتی سراسری رو دارند امید واهی بده بهشون. در حالی که اگر برید رزومه ایشون رو بررسی کنید میبینید که نمره gre و تعداد citation های مقالاتش (نه صرفا) تعداد مقالات و حتی recom از دانشگاه خارجی که با استاداش کار کرده مواردی هست که تونسته برکلی رو متقاعد کنه.
متاسفانه اینجا من نمیخوام لینک این چنین افراد رو که در linkedin هستن بدم. در صفحه کانادا نمونه ای آوردم که کاملا با نه تنها شنیده ها و حتی دیده ها متناقض هست. فردی که با معدل 15 بدون مقاله و تافل 100 به بالا رفت toronto و ارشد با فاند هست! همون دانشگاهی که همون سال دقیقا 10 نفر از شریف رو رد کرد در همون رشته. عکس این حالت هم میتونه اتفاق بیفته.
پ.ن: همه چیز رو سیاه یا سفید نبینیم و به نظرات احترام بذاریم.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.