17-01-2016, 11:46 PM
(17-01-2016, 11:42 PM)zahmat نوشته: سلام دوستان
من به یک استادی ایمیل زدم و ایشون در جواب من یک موضوع برای ریسرچ معرفی کردند. بعدش من به این موضوع ابراز علاقه کردم و یکم از تجربیاتم گفتم.یک ماه از ایشون خبری نشد تا دیروز این ایمیل رو زدند:
Hi Zahmat,
One thing regarding your TOEFL scores. If you want to work as a GTA (Graduate Teaching Assistant), the minimum TOEFL requirements are:
Speaking: 23 and Writing: 21 (and total: 81).
Could you retake the TOEFL and satisfy these requirements?
Keep in touch.
بعد من جواب ایشون را اینگونه دادم
Dear Professor
Thank you for your reply.
I can retake the exam and meet the minimum requirements for writing and total score ,but it is hard for me to guarantee that I can satisfy speaking requirement for GTA.
Is there any other options?
Best Regards,
لازم به ذکر است من نمره مینیمم برای پذیرش را دارم اما برای TA شدن نه و باید نمره اسپیک را 4 نمره و نمره کلی را 1 نمره افزایش بدهم. ایشون الان جواب من رو به این صورت دادند
Hello Zahmat,
These are university requirements for GTA. There are some English courses that are available during academic year, but I don’t know the details off the top of my head. Please go through the following websites and contact them for details..
من تو لینک ها رفتم ولی این لینک ها مربوط به کسایی بود که نمره حداقل دانشگاه رو ندارند و باید پذیرش زبان بگیرند.
ممنون می شم اگر بگید منظور ایشون چیست و من چطوری میتونم بفهمم ایشون بلاخره پول و پذیرش به من میدهد یا نه؟
درود
زحمت جان! ایشون که پول نمیدن. ایشون میخوان و همچنین شما TA بشید ولی با ایشون کار کنید. این بهترین راه برای اساتیدی هست که خودشون پول ندارن ولی دنبال توری هستن که دانشجوهای خوب رو واسه ریسرچ صید کنن!
خودش اینجا گفته:
These are university requirements for GTA
یعنی دانشگاه ta رو در این حالت میده. من جای شما باشم شدید وقت میذارم و نمره حداقل رو کسب میکنم و کار رو یکسرش میکنم! چون در غیر اینصورت احتمال فاند شدن کم هست. اینکه در طول سال تحصیلی برید دوره زبان رو هم تا جایی که میدونم هزینه داره و به درد امثال من و شما نمیخوره!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.