16-12-2011, 05:23 PM
(03-12-2011, 10:34 PM)saeed_oroomy نوشته: به نظر من در کل جواب دادن بستگی داره که ایران باشه یا خارج...ایرانشو من نظر میدم.....تو ایران استاد معمولا هیچ کمکی به پایان نامه نمیکنه و این دانشجو هستش که به تنهایی پایان نامه رو پیش میبره....من به خاطر یه مسئله تو پایان نامه ام 2 ماه وخت تلف کردم و بعدش فهمیدم که این کار غیر ممکنه و دو ماهم الکی تلف شد....تنها اسم و رسم استاد میمونه که اونم فقط تو داخل به درد میخوره....مثلا تو کار و تدریس و اینجور مسائل .....تو خارج هم که استادای ما رو نمیشناسن....بنابراین در کل استاد باسابقه رو ترجیح میدمدوست من!
نمیدونم الان کجا درس میخونی اما متاسفانه تا اونجا که من دیدم خارج از ایران هم دقیقا از این نظر آسمان همین رنگ است و استاد خیلی وقت ها هیچ کمکی نمیکنه و الکی دانشجو راه اشتباه میره و زحمت اضافی میکشه... متاسفانه خیلی از مسایل باعث این مشکل میشن که به نظر من مهم ترینش وقته که استاد برای دانشجوش نمیزاره....
در مورد استاد های پیر و جوون هم به نظر من دقیقا همین قضیه وقت صادق هست.... اگه استاد خوبی باشه خوبه و هیچ ربطی به سن نداره... اما بعضی استادای جوون خیلی سرشون شلوغه و بعضی استادای پیر و به نظر من کار کردن با اون ها از یه نظری سخته که کمک نمیکنن و از یه نظر راحته که کاری ندارن بهت و بیشتر به نتیجه فکر میکنن... به شخصه از استاد های پیری که سرشون خلوته اصلا خوشم نمیاد چون بی دلیل نیست!!!
و اگه از من بپرسین میگم ببینید علاقتون کدوم شاخه هست نه اینکه استاد دندوناش چند تاس!!

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز