18-01-2016, 07:24 AM
(17-01-2016, 08:33 PM)parastwoo نوشته: سلام! من متولد 76 هستم و تا پیش دانشگاهی رو ریاضی گذروندم. در حال حاضر پشت کنکورم و دارم واسه کنکور هنر میخونم و احتمال این رو میدم ک رتبه ی زیر 20 بیارم. میخواستم بپرسم امکانش هست بتونم واسه لیسانس در کره جنوبی بورسیه شم و ادامه تحصیل بدم؟ معدل دیپلمم خوب نیست ولی خب ریاضی بودم و ربطی ب هنر نداره و الان قصد ادامه تحصیل در رشته هنر دارم. همه ی رشته های هنر رو هم دوست دارم و تقریبا برام فرق نمیکنه چه رشته ای بورسیه شم. خیلی برام مهمه ممنون میشم پاسخ بدین.
برای دوره لیسانس و احتمال بورس شدن رقابت بسیار زیاده و تعداد افرادی که در نظر گرفته میشه بسیار کمه. بطور مثال امسال برای سهمیه ایران تعداد 3 نفر در نظر گرفته شده است. معدل خوب و نمره زبان کره ای بالای 4 از شرایط اولیه است بعد از اون میشه به افتخارات یا گواهینامه های معتبری یا کسب رتبه یا مقام خاصی تاثیر خواهد داشت. با توجه به این موارد شانست خیلی بالا نیست. توصیه من اینه لیسانس رو در ایران به تحصیل بپردازید و سپس برای ارشد اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public