(20-01-2016, 12:03 PM)Shihan نوشته: دروود دوستان من در راستای انجام submit کردن مقاله به یکی از ژورنالهای Elsevier بودم که در بخش پایانی موردی برام سوال پیش اومده!
من مقاله ام review paper نیست اما در صورتی که به گزینه داره در بخش انتها که اگر فایل به اون الصاق نشه submission انجام نمیشه. اون هم Research Highlight (If review) i ذکر شده در حالی که من نمیدونم جای این مورد چه فایلی باید اپلود کنم.
سلام
بعضی از publisher ها در طبقات عادی abstraction ی که در مقالات به کار میره (abstract + key words + main body)، یک مورد دیکه یا به جای key words در نظر می گیرند به عنوان research highlights...
research highlights رو میشه به تعریفی "صورت paraphrased شده abstract" دونست.. به این صورت که جملات کامل موجود در abstract رو به فرم statement های اخباری ارائه می کنند... اصولا کاربرد research highlights از این باب هست که گاها key words دقیقا حیطه تحقیق رو توضیح نمی دن و از طرفی abstract هم همیشه حداقل در نگاه اول ممکن هست گویای کنه مطلب در مقاله نباشه... بنابراین محقق به کمک research highlights به خواننده خودش نشون میده که دستاوردهای کار تحقیقاتی ارائه شده به صورت موردی و کاملا explicit (برخلاف بعضی از abstract های implicit) چی هستند...
در نهایت می تونید در یک فایل text به صوزت enumerated-driven مواردی که در مورد تحقیقتون در حیطه research highlights قرار میگرند رو لیست کنید و به editor ارائه بفرمایید...
براتون آرزوی موفقیت دارم