23-01-2016, 10:21 AM
(23-01-2016, 02:52 AM)miss_sama نوشته: باسلام. من لیسانس میکروبیولوژی از دانشگاه ازاد اصفهان معدل 13.40 و ارشد میکروبیولوژی معدل 17.30 از دانشگاه ازاد اصفهان. 30 ساله هستم.سه تا مقاله isi دارم البته اسم خودم توی هیچ کدوم اول نیست و نویسنده مسول نیستم. 2 تا علمی پژوهشی دوتا کنگره بین الملل . و کارای پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی دارم انجام میدم خودم مجری هستم. تافل 80 دارم جی ار ای ندارم شانس پذیرشم برای دکترای میکروبیولوژی کجاست . کارگاهای پی سی ار و چندتا کارگاه دیگه هم دارم ممنون میشم کمک کنید شآنس پذیرشم کجا ها بیشتر هست
سلام
با این معدل کارشناسی، بدون یک نمره عالی GRE نه تنها شانسی برای fund نخواهید داشت بلکه برای پذیرش هم دستتون به شدت بسته خواهد شد...
حتی توصیه اکید من این هست GRE Subject Biology رو هم در دستور کار قرار بدید... بعید نیست از دید اساتید هدف و admission committee معدل پایین شما عقبه تحصیلی و دانش پایه شما رو زیر سوال ببره و اساسا مانع qualified شدن شما در گرماگرم رقابت بشه... نمره بالای 90 درصد در این آزمون می تونه به لحاظ تکنیکی ثابت کنه که دانش شما بالاتر از چیزی هست که معدلتون نشون میده...
به پشتوانه نمراتی که عزض کردم و مشخص شدن اونها میشه دقیق تر در مورد دانشگاه های هدف نظر داد...
براتون آرزوی موفقیت دارم