24-01-2016, 09:32 AM
(17-01-2016, 08:11 PM)هما مولوی نوشته: خیلی ازتون ممنونم. ولی بیس ریاضیم قویه. دانشجوی المپیادی فیزیک و ریاضی در دبیرستان بودم. و رشته تحصیلیم در دبیرستان ریاضی فیزیک بود، در ازمون های اصول بازار سرمایه سازمان بورس هم مدیریت مالی و درس های وابسته رو بالای 70 زدم. و قبول شدم و در کنکور ارشد مدیریت مالی رتبه 203 اوردم..به مالی خیلی علاقه دارم، شانسم پایینه یعنی؟؟/
راستش من در مورد رشته شما خیلی اطلاعاتم زیاد نیست، ولی به نظرم اگر در GMAT نمره خوبی بیارید و حد نصاب لازم رو در TOEFL بیارید ممکنه برای مالی هم شانس داشته باشید. به هر حال، به نظرم همه تخممرغهاتون رو توی یک سبد نذارید. مجبور نیستید که تنها برای یک رشته اقدام کنید. میتونید چند تا دانشگاه برای فایننس و چند تا دانشگاه مدیریت بازرگانی اقدام کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.