24-01-2016, 09:53 AM
(24-01-2016, 12:34 AM)leilii نوشته: اخه اونطور که من شنیدم با لیسانس بورس سخت تر داده میشه معدل دیپلم 17 پیش دانشگاهی 14 سن 32سال
تو مقطع فوق لیسانس تو چه رشته هایی می تونم پذیرش بگیرم؟یا رشته زبانشناسی یا آموزش زبان نمی تونم پذیرش بگیرم؟
ایا رشته طراحی لیاس یا مد و فشن الفا تست یا ازمون ورودی خوده دانشگاه برگزار میکنه؟راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
گرفتن بورس دانشگاهی برای مقاطع لیسانس و فوق در ایتالیا سخته. مگر اینکه برای بورسهای استانی dsu شرکت داده بشی که اون هم خیلی ریسکی و بستگی به صحت و تایید مدارک شما میشه. اما در خصوص رشته شما عرض کنم رشته لیسانس شما به فوق مربوط نمیشه بنابراین این مورد رو ممکنه خیلی از دانشگاهها ازت قبول نکنند بنابراین باید لیسانس مجدد بخونی! مگر رشته های مربوط به زبان رو تحصیل کنید. ضمناً ازمون الفا تست هم برای اون در نظر گرفته شده است. (اینجا) برخی دانشگاهها علاوه بر الفا تست ازمون هایی دیگر هم برگزار میکنند باید از خود دانشگاه بپرسید.
* خواهش میکنم در خصوص شانس پذیرش در تاپیک های دیگر سوالات خودتون رو مطرح کنید این بخش صرفاً مربوط به رشته های هنری می باشد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public