24-01-2016, 01:10 PM
(23-01-2016, 07:10 PM)Farzad911 نوشته: دوستان و اساتید محترم سلام،
از دقت نظر و حوصله تک تک شما بزرگواران سپاسگذارم،
برای دوره L.L.M حقوق ( American Legal System For Educated Foreign Lawyers ) از دانشگاه میشیگان پذیرش مشروط بدون فاند گرفتم و ویزای F برای خودم و خانومم هم صادرشده ، ولی با توجه به وضعیت حاضر حتما می بایست بتونم از یه استادی RA بگیرم تا بتونم درس ام رو تموم کنم ، شروع کلاس ام Fall 2016 هست سوالی که از اساتید دارم اینه که :
با توجه به فرصت 6 ماهه تا شروع ترم اول از الان باید دنبال استادی بگردم که در یک موضوع تحقیقاتی Assistant اش بشم یا اینکه اول باید برم ترم اول رو ثبت نام بکنم و بعد از اونجا دنبال استادی بگردم که منو قبول کنه ؟
میدونید که رشته حقوق فیلد تحقیقاتی اش مثل رشته های فنی و تکنولوژی چندان زیاد نیست.
لطفا دوستانی که اطلاعات دارن راهنمایی ام کنن
با تشکر
فرزاد
سلام
شما باید تمام تلاشتون رو در فرصت باقی مونده روی جلب نظر یک استاد و تامین fund متمرکز کنید... اگر نهایتا به نتیجه نرسیدید، اون وقت باید تصمیم بگیرید که ریسک کردن و عزیمت بدون fund و سعی در پیدا کردن supervisor در همونجا راهگشاست یا خیر...
تا جایی که من می دونم fund های رشته های humanity به حدی کم هست که حتی همه کسانی که fully-admitted شدن هم بعضا نمی تونن از طرف دانشگاه یا supervisorشون support مالی داشته باشن... به همین دلیل و با به وضعیت conditional پذیرش شما، توضیه می کنم اگر این فرصت رو دارید که گزینه ای با پذیرش قطعی (ولو نه به خوبی دانشگاه میشیگان) رو دنبال کنید این فرصت رو از دست ندید تا شانس fund تون بالاتر باشه...
براتون آرزوی موفقیت دارم