25-01-2016, 01:55 AM
1. زبان اصلی فیلم: انگلیسی
2. کشور تولید کنندهی فیلم: فکر کنم آمریکا (اکسنت نقش اول بریتیش)
3. نوع و ژانر فیلم: ژانرش می شه گفت ترکیبی از احساس و اجتماعی اِ social / dram / romantic
4. نام اصلی فیلم (سال تولید): (Forrest gump (1994 / شخص احمق ؟!
5.نام کارگردان فیلم: ---
6. مدت زمان فیلم: 2h 22m
7. توضیحی مختصر درباره فیلم: این فیلم زندگی رو از دید یک شخصی که مشکلات ذهنی دارد( یا همون عقب افتاده) رو می گه. چه جوری باهاش برخورد می کنند تو اجتماع و چه جوری اون زندگی می کنه و زندگی رو تجربه می کنه. از حس دوران بچه گی اش می گه تا زمانی که تو خیلی مسائل در گیر می شه(مثلا حس خاصی که به یک دختر داره یا همون عاشقی). کلا یه جورایی خاطره گویی از دید یک معلول ذهنی است... فیلم زمانش خیلی زیاده و همینطور سال تولیدش پایین و خیلی ساده است ولی خیلی از نظر دیالوگ قوی اِ. من که خیلی لذت بردم ...
8.امتیاز شما به فیلم: امتیازش فکر می کنم 9 یا 9.2 باشه من هم 9 رو راحت بهش می دم.
2. کشور تولید کنندهی فیلم: فکر کنم آمریکا (اکسنت نقش اول بریتیش)
3. نوع و ژانر فیلم: ژانرش می شه گفت ترکیبی از احساس و اجتماعی اِ social / dram / romantic
4. نام اصلی فیلم (سال تولید): (Forrest gump (1994 / شخص احمق ؟!
5.نام کارگردان فیلم: ---
6. مدت زمان فیلم: 2h 22m
7. توضیحی مختصر درباره فیلم: این فیلم زندگی رو از دید یک شخصی که مشکلات ذهنی دارد( یا همون عقب افتاده) رو می گه. چه جوری باهاش برخورد می کنند تو اجتماع و چه جوری اون زندگی می کنه و زندگی رو تجربه می کنه. از حس دوران بچه گی اش می گه تا زمانی که تو خیلی مسائل در گیر می شه(مثلا حس خاصی که به یک دختر داره یا همون عاشقی). کلا یه جورایی خاطره گویی از دید یک معلول ذهنی است... فیلم زمانش خیلی زیاده و همینطور سال تولیدش پایین و خیلی ساده است ولی خیلی از نظر دیالوگ قوی اِ. من که خیلی لذت بردم ...
8.امتیاز شما به فیلم: امتیازش فکر می کنم 9 یا 9.2 باشه من هم 9 رو راحت بهش می دم.
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"