26-01-2016, 01:15 AM
(25-01-2016, 10:09 PM)Sara MN نوشته: دروووووووووود بسیار
متاسفانه به شدت گیر افتادم برای همین خوشحال میشم زودتر نظرتوو بدونم
من یه دانشگاهی اپلای کردم و حالا استادی که میخوام باهاش کار کنم بهم ایمیل زده که چرا نمراتتتتتتتت در لیسانس و ارشد در بعضی از درسهایه مهم پایینه و این نمرات اصلا منطبق بر چیزهایی نیست که توی ریکمندیشنهات اومده....
به نظرتون چی بگم بهش
تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود که بگم استادا در دانشگاههای که من درس خوندم عادت نداشتن به بچه ها نمره خوبی بدن و براش یه مثال بزنم بگم مثلا در درس فلان که من دستیار آموزشی بودم و ماکسیممم نمره کلاس رو هم گرفتم نمره من 16/20 شد که اگرچه نمره پایینی محسوب میشه ولی بهترین نمره در بین 50 دانشجو بود.
این خوبه آیا؟
سپاس
ُسلام سارا جان
به نظر من شما به اون استاد ایمیل بزن و همانطور که خودت گفتی جریان نمره دهی دانشگاه های ایران رو توضیح بده که بازه نمره دهی در ایران پایین است و داشتن یک نمره پایین در یک درس بخصوص به نشونه ضعف شما نیست. و ازش بخواه که معدل شما رو با میانگین معدل گروه بسنجه.
حتی میتونی بگی که اگر میخواهید میتونم از مدیرگروهم بخواهم که وضعیت نمره دهی دپارتمان ما و رتبه من رو نسبت به هم دوره ای هام رو برای شما توضیح بده (اگر با مدیرگروهتون تو دانشگاه رابطه خوبی داری و اینکارو میکنه که ایمیل بزنه و توضیح بده وگرنه بجای مدیر گروه میتونی از یکی از اساتید بخوای این کارو بکنه)
فقط نگو استاد عادت نداره نمره خوب بده بگو سطح نمرات بالا نیست.
[font][font][font]برای کشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشیم؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر.[/font][/font][/font]